Növényi élelmiszergyártásba kezd a Nestlé Malajziában
A malajziai Shah Alamban építi fel új üzemét a Nestlé. A cég növényi alapú termékeket fog gyártani, többek között burgereket, „hús”pogácsákat és „rántott húsokat”.

A Távol-Keleten is ráállnak a növényi élelmiszergyártásra
Az új telep 8000 tonna növényi alapú élelmiszer gyártására lesz képes évente. A termékek a Harvest Gourmet brand alatt jelennek majd meg az üzletek polcain és az ételszolgáltató szektorban.
Kapcsolódó cikkeink
„Karcsúsítja” csomagolásait egyes édességeinél a Nestlé
A Nestlé bejelentette, hogy „karcsúbbá teszi” egyes édességei zacskóit az…
Tovább olvasom >Nestlé: cukor helyett újrafeldolgozott kakaógyümölcs
Miközben az édességgyártók folyamatosan azért küzdenek, hogy csökkentsék a hozzáadott…
Tovább olvasom >Vegán KitKatet dobna piacra a Nestlé
A Nestlé élelmiszeripari óriás idén több országban is bevezeti a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Amit az elmúlt 15 hónapról tudni érdemes
Piackutatóktól első kézből láthatták a résztvevők a teljes 2020 és…
Tovább olvasom >Magazin: PLMA-hírek: A diszkontok meghódítják Európát
A Saját Márkás Termékgyártók Szövetsége E-Scanner című legfrissebb havi hírlevele…
Tovább olvasom >A P&G többéves sporttámogatása az MLS-nek
A Procter & Gamble több évre szóló szerződést írt alá…
Tovább olvasom >