Növényi élelmiszergyártásba kezd a Nestlé Malajziában
A malajziai Shah Alamban építi fel új üzemét a Nestlé. A cég növényi alapú termékeket fog gyártani, többek között burgereket, „hús”pogácsákat és „rántott húsokat”.

A Távol-Keleten is ráállnak a növényi élelmiszergyártásra
Az új telep 8000 tonna növényi alapú élelmiszer gyártására lesz képes évente. A termékek a Harvest Gourmet brand alatt jelennek majd meg az üzletek polcain és az ételszolgáltató szektorban.
Kapcsolódó cikkeink
7 millió dollárt invesztál a Nestlé a gabonapehely-gyártásba Zimbabwéban
7 millió dolláros beruházással bővítette a Nestlé reggelizőpehely-gyárát a zimbabwei…
Tovább olvasom >Megnyitotta első üzletét a Nestlé Portugáliában
A Nestlé Portugal megnyitotta első kiskereskedelmi üzletét az országban, a…
Tovább olvasom >Zöldülő tányérok és poharak
A növényi termékek nemcsak egy meghatározott célcsoportnak szólnak, hanem egyre…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megjelent az FMCG-piac 2024. évi kereskedelmi toplistája
Maradt minden a régiben: Lidl, SPAR, Tesco a dobogósok sorrendje!…
Tovább olvasom >Továbbra is a határon: májusban is lassult a feldolgozóipari növekedés
A Beszerzési Menedzser Index (BMI) 2025 májusában épphogy a bővülési…
Tovább olvasom >Tízmilliárdos kerettel indul újra a Magyar Falu Program – július 2-tól pályázhatnak az ötezer fő alatti települések
Tízmilliárd forintos keretösszeggel indul újra a Magyar Falu Program legújabb…
Tovább olvasom >