Növényi alapú tojás és rák a Nestlétől
A Nestlé olyan növényi alapú tojás- és rákhelyettesítő termékeket dobott piacra, amelyek kiválóan utánozzák az ízt és a textúrát és tápértékben is hasonlóan teljesítenek.

Már tojást és rákot is ehetünk növényből
Az új termékek a gyorsan növekvő vegán piac kínálatát erősítik.
A tojáshelyetteítő Garden Gourmet vEGGie szójafehérjét és Omega-3 zsírsavakat tartalmaz és rántottát, süteményt vagy frittatát is készíthetünk belőle.
A vegán rák, azaz a Vrimp nem sokkal a tonhal növényi alternatívája után került a polcokra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Novemberben indul az Etesd az Eszed edukációs program 2025-ös kihívása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Csillag születik – jön a dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A magyarok szerint az élelmiszer-pazarlás ugyanolyan nagy probléma, mint a klímaváltozás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az Európai Bizottság online fogyasztóvédelmi stratégiát mutatott be
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az idősebbek vezetik a visszaváltást Magyarországon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Női energiaitalt dob piacra a Monster az Egyesült Államokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

