Növényi alapú tojás és rák a Nestlétől
A Nestlé olyan növényi alapú tojás- és rákhelyettesítő termékeket dobott piacra, amelyek kiválóan utánozzák az ízt és a textúrát és tápértékben is hasonlóan teljesítenek.

Már tojást és rákot is ehetünk növényből
Az új termékek a gyorsan növekvő vegán piac kínálatát erősítik.
A tojáshelyetteítő Garden Gourmet vEGGie szójafehérjét és Omega-3 zsírsavakat tartalmaz és rántottát, süteményt vagy frittatát is készíthetünk belőle.
A vegán rák, azaz a Vrimp nem sokkal a tonhal növényi alternatívája után került a polcokra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Öt mikrotrend, amely átírja a zöld állítások stratégiáját
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Váratlan vezetőváltás a Nestlénél: egy titkos kapcsolat miatt távozik a vezérigazgató
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Topor Ágnes: „Sokan nem ismerik az utalványok eladásösztönző hatását”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Dr. Pogátsa Zoltán a magyar gazdaság állapotáról: Sem aranykor, sem apokalipszis
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az euróövezeti GDP 0,1 százalékkal nőtt a második negyedévben az előző negyedévhez képest
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KSH: az előző év azonos időszakához mérten 1,0 százalékkal mérséklődött, az előző hónaphoz képest 2,0 százalékkal bővült az ipari termelés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >