Növényi alapú tojás és rák a Nestlétől
A Nestlé olyan növényi alapú tojás- és rákhelyettesítő termékeket dobott piacra, amelyek kiválóan utánozzák az ízt és a textúrát és tápértékben is hasonlóan teljesítenek.

Már tojást és rákot is ehetünk növényből
Az új termékek a gyorsan növekvő vegán piac kínálatát erősítik.
A tojáshelyetteítő Garden Gourmet vEGGie szójafehérjét és Omega-3 zsírsavakat tartalmaz és rántottát, süteményt vagy frittatát is készíthetünk belőle.
A vegán rák, azaz a Vrimp nem sokkal a tonhal növényi alternatívája után került a polcokra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Túlteljesítette a Nescafé a regeneratív gazdálkodásból származó kávébeszerzéssel kapcsolatos célját
A Nestlé nemrégiben bejelentette, hogy a Nescafé márka 2023-ban a…
Tovább olvasom >A kereskedelem tartotta magát a munkáltatói vonzerő terén – A bizonytalan gazdasági helyzet ártott az FMCG megítélésének
A kihívásokkal teli időszakból a Coca-Cola és a MediaMarkt jött…
Tovább olvasom >Felhagy a Nutri-Score használatával a Nestlé Svájcban
Idén nyártól kezdődően fokozatosan szünteti meg a Nutri-Score címke megjelenítését…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fitch: élénkülő világgazdaság a vámháborús enyhülés nyomán – Kína és az USA húzhatja a növekedést
A vártnál erősebb gazdasági teljesítményre számít 2025-ben a Fitch Ratings:…
Tovább olvasom >A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >Csatlakozik a Bonafarm Csoporthoz Szautner Péter
A Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyetteseként és csoport stratégiai igazgatóként folytatja pályafutását…
Tovább olvasom >