Növényi alapú tojás és rák a Nestlétől
A Nestlé olyan növényi alapú tojás- és rákhelyettesítő termékeket dobott piacra, amelyek kiválóan utánozzák az ízt és a textúrát és tápértékben is hasonlóan teljesítenek.

Már tojást és rákot is ehetünk növényből
Az új termékek a gyorsan növekvő vegán piac kínálatát erősítik.
A tojáshelyetteítő Garden Gourmet vEGGie szójafehérjét és Omega-3 zsírsavakat tartalmaz és rántottát, süteményt vagy frittatát is készíthetünk belőle.
A vegán rák, azaz a Vrimp nem sokkal a tonhal növényi alternatívája után került a polcokra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Mélytechnológiai központot nyit a Nestlé az innováció felgyorsítására
Új mélytechnológiai központ létrehozását tervezi a Nestlé Svájcban, hogy megerősítse…
Tovább olvasom >Eltűnt a nevető nyuszi a Nesquik mexikói dobozáról
Mexikóban többé nem szerepel a jól ismert nevető nyuszifigura a…
Tovább olvasom >Átadták a Nestlé napelemparkját Szerencsen
Szerencsen átadták a Nestlé közép-európai regionális kávé- és kakaóitalpor-gyártó és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet a prémium élelmiszerek piacán: a Chef Market megvásárolta a Culinaris nagy- és kiskereskedelmi üzletágát
Jelentős átalakulás zajlik a prémium élelmiszerek hazai piacán: a Chef…
Tovább olvasom >Visit Hungary: még jelentkezhetnek a települések az ország egyik legnépszerűbb környezetszépítő versenyére
Május 30-ig még nevezhetnek a települések Magyarország egyik legsikeresebb és…
Tovább olvasom >„Falatnyi történetek: Mesék maradék nélkül” – meseíró pályázatot hirdetett a Nébih
Első alkalommal hirdette meg országos meseíró pályázatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-…
Tovább olvasom >