Növényi alapú tojás és rák a Nestlétől
A Nestlé olyan növényi alapú tojás- és rákhelyettesítő termékeket dobott piacra, amelyek kiválóan utánozzák az ízt és a textúrát és tápértékben is hasonlóan teljesítenek.

Már tojást és rákot is ehetünk növényből
Az új termékek a gyorsan növekvő vegán piac kínálatát erősítik.
A tojáshelyetteítő Garden Gourmet vEGGie szójafehérjét és Omega-3 zsírsavakat tartalmaz és rántottát, süteményt vagy frittatát is készíthetünk belőle.
A vegán rák, azaz a Vrimp nem sokkal a tonhal növényi alternatívája után került a polcokra.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Talajmegújító mezőgazdasági képzést indít a Nestlé és a Sustainable Business Academy fiatal gazdáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Globális létszámcsökkentést hajt végre a Nestlé a hatékonyság jegyében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Nescafé már 2024-ben elérte a 2025-re kitűzött regeneratív mezőgazdasági céljait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Töretlen a hazai termékek sikere a PENNY-ben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Rossmann-nál az ünnep a családról szól – december 24-én zárva tartanak az üzletek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >K&H: nemzetközi elismerést kapott a nyugdíjfókuszú influenszerkampány
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

