Növényi alapú Lurpak az Egyesült Királyságban és Dániában
Az Arla Foods multinacionális szövetkezet a Lurpak vaj növényi alapú változatát vezette be az Egyesült Királyságban és Dániában.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
A Lurpak Plant Based bevezetésével az Arla Foods könnyebben megszilárdíthatja márkáinak pozícióját a kulcsfontosságú piacokon – közölte a vállalat.
A kezdeményezés összhangban van a szövetkezet azon törekvésével is, hogy növekedési stratégiájának részeként új termékeket vezessen be.
Miközben egyre több vásárló vásárol tejtermékeket és alternatívákat, a Lurpak Plant Based a változó fogyasztói igényeknek és az új fogyasztási szokásoknak kíván megfelelni.
A Lurpak Plant Based az Egyesült Királyságban augusztus 21-én, Dániában augusztus 26-án került a boltok polcaira.
A vállalat szerint a Lurpak Plant Based a konyhában ugyanúgy használható, mint a Lurpak Spreadable, tehát kenhető, főzhető és süthető. //
Kapcsolódó cikkeink
Közös versenyen keresi Németországban a ProVeg és a Lidl a legjobb sajtalternatívákat
A Lidl Németország és a ProVeg Incubator együtt igyekeznek az…
Tovább olvasom >Elkelt az Unilever növényi alapú húsmárkája
Az Unilever bejelentette, hogy kötelező érvényű ajánlatot kapott a Viverától…
Tovább olvasom >A növényi alapú innovációkra ösztönzőleg hat a fermentáció, a regionális ízek és az árparitás
Bár a növényi alapú ágazat eddig is jelentős sikereket ért…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fókuszban a fenntartható élelmezési rendszerek támogatása: megjelent a Nestlé közös értékteremtési összefoglalója
A Nestlé elhivatottan dolgozik azon, hogy világszerte fenntartható, kiegyensúlyozott és…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság az uniós borágazat versenyképességének erősítésére tett javaslatot
Az Európai Bizottság intézkedéseket javasol az európai borágazat versenyképességének, ellenálló…
Tovább olvasom >Jägermeister Orange: jéghideg újdonság a szicíliai narancs aromájával
1400 órányi szicíliai napfény, 56 gyógynövény és három narancs aromája…
Tovább olvasom >