Növényi alapú Lurpak az Egyesült Királyságban és Dániában
Az Arla Foods multinacionális szövetkezet a Lurpak vaj növényi alapú változatát vezette be az Egyesült Királyságban és Dániában.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
A Lurpak Plant Based bevezetésével az Arla Foods könnyebben megszilárdíthatja márkáinak pozícióját a kulcsfontosságú piacokon – közölte a vállalat.
A kezdeményezés összhangban van a szövetkezet azon törekvésével is, hogy növekedési stratégiájának részeként új termékeket vezessen be.
Miközben egyre több vásárló vásárol tejtermékeket és alternatívákat, a Lurpak Plant Based a változó fogyasztói igényeknek és az új fogyasztási szokásoknak kíván megfelelni.
A Lurpak Plant Based az Egyesült Királyságban augusztus 21-én, Dániában augusztus 26-án került a boltok polcaira.
A vállalat szerint a Lurpak Plant Based a konyhában ugyanúgy használható, mint a Lurpak Spreadable, tehát kenhető, főzhető és süthető. //
Kapcsolódó cikkeink
A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >Az ökológiai gazdálkodás az agrár-fenntarthatóság kulcsa és vezető modellje
Budapesten találkoztak az ökológiai gazdálkodás nemzetközi és hazai szakemberei a…
Tovább olvasom >Növényi alapú pop-up üzletet nyitott az Impossible Foods Chicagóban
Impossible Quality Meats néven nyitotta meg az Impossible Foods pop-up koncepcióját Chicago Uptown…
Tovább olvasom >További cikkeink
30 százalékos kedvezmény kell a sikerhez a Black Friday-on
Az idei Black Friday szezonban a fogyasztók várhatóan többet vásárolnak…
Tovább olvasom >Burgonyahelyzet Magyarországon: olcsóbb, de nem problémamentes
A burgonya, mint alapvető élelmiszer, minden évben reflektorfénybe kerül, különösen…
Tovább olvasom >Idén is a tavalyi áron kaphatjuk a karácsonyi halat
A tavalyinál kedvezőtlenebb időjárási körülmények hatására a haltermelők idén összességében…
Tovább olvasom >