Növényi alapú Lurpak az Egyesült Királyságban és Dániában
Az Arla Foods multinacionális szövetkezet a Lurpak vaj növényi alapú változatát vezette be az Egyesült Királyságban és Dániában.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
A Lurpak Plant Based bevezetésével az Arla Foods könnyebben megszilárdíthatja márkáinak pozícióját a kulcsfontosságú piacokon – közölte a vállalat.
A kezdeményezés összhangban van a szövetkezet azon törekvésével is, hogy növekedési stratégiájának részeként új termékeket vezessen be.
Miközben egyre több vásárló vásárol tejtermékeket és alternatívákat, a Lurpak Plant Based a változó fogyasztói igényeknek és az új fogyasztási szokásoknak kíván megfelelni.
A Lurpak Plant Based az Egyesült Királyságban augusztus 21-én, Dániában augusztus 26-án került a boltok polcaira.
A vállalat szerint a Lurpak Plant Based a konyhában ugyanúgy használható, mint a Lurpak Spreadable, tehát kenhető, főzhető és süthető. //
Kapcsolódó cikkeink
A növényi táplálkozással ismerkedtek a Radnóti diákjai
A NÉGYOSZ tavaly novemberben indult OkosFehérje programja újabb állomásához érkezett:…
Tovább olvasom >59,4 millió euróból bővíti az Arla a krémsajtgyártást Dániában
Az Arla Foods 59,4 millió eurós beruházást jelentett be a…
Tovább olvasom >Erőteljes növekedés előtt a növényi alapú étrend-kiegészítők piaca
A növényi alapú étrend-kiegészítők globális piaca a 2025-ös 27,52 milliárd…
Tovább olvasom >További cikkeink
Drágul a csirke, drágul a tojás – ez vár most a magyar vásárlókra
Jelentős áremelkedés zajlott le a hazai baromfipiacon az elmúlt hónapokban…
Tovább olvasom >Kiszámíthatatlan szezont hozott 2025 a csonthéjas gyümölcsök piacán
Ellentétes tendenciák jellemzik a 2025-ös csonthéjas gyümölcsszezont világszerte: miközben egyes…
Tovább olvasom >Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >