Növényi alapú Lurpak az Egyesült Királyságban és Dániában
Az Arla Foods multinacionális szövetkezet a Lurpak vaj növényi alapú változatát vezette be az Egyesült Királyságban és Dániában.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
A Lurpak Plant Based bevezetésével az Arla Foods könnyebben megszilárdíthatja márkáinak pozícióját a kulcsfontosságú piacokon – közölte a vállalat.
A kezdeményezés összhangban van a szövetkezet azon törekvésével is, hogy növekedési stratégiájának részeként új termékeket vezessen be.
Miközben egyre több vásárló vásárol tejtermékeket és alternatívákat, a Lurpak Plant Based a változó fogyasztói igényeknek és az új fogyasztási szokásoknak kíván megfelelni.
A Lurpak Plant Based az Egyesült Királyságban augusztus 21-én, Dániában augusztus 26-án került a boltok polcaira.
A vállalat szerint a Lurpak Plant Based a konyhában ugyanúgy használható, mint a Lurpak Spreadable, tehát kenhető, főzhető és süthető. //
Kapcsolódó cikkeink
A menopauzában is segítő joghurtalternatívát dob piacra a Coconut Collab
Az új „sűrű és krémes” Protein Yog növényi eredetű, és…
Tovább olvasom >Az Alpro Peter Crouchcsal együttműködve bővíti növényifehérje-választékát
Az Alpro egy sor újdonsággal bővítette növényifehérje-választékát a Peter Crouch futball-legendával kötött…
Tovább olvasom >Nagykereskedelmi trendek 2024 után: Tech, AI, fenntarthatóság…
A nagykereskedelmi iparág jelentős átalakuláson megy keresztül, amelyet a változó fogyasztói…
Tovább olvasom >További cikkeink
FAO: Itt az idő, hogy valósággá tegyük az egészséges, tápláló és megfizethető étrendhez való jogot
Az idei élelmezési világnap témája „Az élelemhez való jog a jobb életért…
Tovább olvasom >Stabilizálódott a termőterület nagysága a hazai dohányágazatban
Az ágazat szereplői bizakodással vetették bele magukat az idei munkába…
Tovább olvasom >Beindulnak az online előfizetéses hűségprogramok Magyarországon
Az előfizetéses hűségprogramok előnyei közül a legvonzóbb a vásárlás teljes…
Tovább olvasom >