Novemberre halasztották a brnói SALIMA élelmiszeripari szakvásárt
Tekintettel a tömegrendezvények és ezzel a szakvásárok rendezésére jelenleg vonatkozó tilalomra, valamint az általános bizonytalanságot hordozó „vis maior” helyzetre, a BVV Brnói Vásárvállalat úgy döntött, hogy egy későbbi, 2020. november 19. és 22. közötti időpontra halasztja el a SALIMA – SALIMATECH – MBK – G+H – VINEX – EMBAX élelmiszeripari és csomagolási szakvásárokat.
A BVV Brnói Vásárvállalat az összes résztvevő kiállítót, látogatót és szakvásári partnert érintő döntéseket a lehető legnagyobb felelősséggel igyekszik meghozni. Az intézkedés célja, hogy kiküszöböljék a gazdasági kockázatot, vagyis szervezési és kiállítási költségek elvesztését, a szakvásár a tervezett határidőt közvetlenül megelőző és ezzel a szakvásár hírnevét csorbító lemondásának kockázatát és elsősorban a résztvevők egészségének kockáztatását.
Az elnapolásról hozott döntést a legfontosabb kiállítókkal és a brnói regionális egészségügyi hivatallal folytatott egyeztetések alapján hozták meg a szervezők, hiszen egyelőre nem lehet garantálni a tömegrendezvények tilalmának feloldását április végéig és nem lehet előre vetíteni a következő hónapokban várható intézkedéseket sem.
„A SALIMA esetében már több alkalommal is megfontoltuk a novemberi rendezést, mivel a tavaszi időponthoz képest jobban megfelel az élelmiszeripari vállalatoknak a szerződéskötéshez. Amennyiben az őszi rendezés sikeresnek bizonyul, akkor a SALIMA a jövőben is erre az időszakra kerül, mondta el Jiří Kuliš, a BVV Brnói Vásárvállalat elnök-vezérigazgatója.
A BVV értékesítési munkatársai a következő napokban felveszik a kapcsolatot az összes kiállítóval a további lépések egyeztetésére és a szakvásári részvételhez kapcsolódó kötelezettségek rendezésére.
A BVV Brnói Vásárvállalat meggyőződése szerint az elnapolt időpontban is tudja biztosítani a szakvásár magas színvonalát. Köszönjük megértését!
A naprakész információkért kérjük, látogasson el a www.salima.cz website-ra.
Kapcsolódó cikkeink
Sokan látogatnak el idén is az Anuga Frozen Food kiállításra
100 éves a mélyhűtés – a fagyasztottélelmiszer-iparág a világ legnagyobb…
Tovább olvasom >Sörmentén Brno és környéke – útikalauz sörivóknak
A Sörmentén Brno és környéke immár a nyolcadik kötete annak…
Tovább olvasom >Sörcsapot el nem dobunk! – A nap képe
Mai képünket egyik olvasónk küldte rovatunknak (ez se történik gyakran!):…
Tovább olvasom >További cikkeink
30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Huszadik alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat
Idén 20. alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat, rekordszámú,…
Tovább olvasom >Ma kezdődik a World Science Forum Budapesten
Ma kezdődik Budapesten a World Science Forum (WSF – Tudomány…
Tovább olvasom >