November végéig kedvezményesen jelentkezhet kiállítónak a Sirha Budapest 2022-re!
Néhány nap van hátra a Sirha Budapest 2022 utolsó kedvezményes jelentkezési határidejéig – 10% helydíjengedmény november 30-ig!
- március 22-24. között újra várja a szakembereket a Sirha Budapest,
Közép-Kelet Európa legjelentősebb élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, sütő- és cukrászipari, csomagolóipari, logisztikai és gasztronómiai szakkiállítása, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!
Az elmúlt időszak jelentős kihívások elé állította a HoReCa szektort, így még nagyobb szükség van a közös eszmecserére és a kapcsolatok felélesztésére, amelyre a Sirha Budapest tökéletes fórum lehet.
A 2022. évi szakkiállításra a bejelentkezett cégek már lefoglalták a kiállítási terület több mint 60%-át.
Ne maradjon le, jelentkezzen november 30-ig és vegyen Ön is részt a közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán 10% helykedvezménnyel!
Használja ki kedvező ajánlatunkat és mutatkozzon be Ön is a szakmai közönségnek!
Jelentkezési határidő: 2021. november 30.
10% helydíjkedvezmény
A Sirha Budapest az élelmiszeripar és HoReCa szektor számára 2014 óta Közép-Kelet-Európa legjelentősebb üzleti fórumává nőtte ki magát.
SIRHA BUDAPEST 2020
- 345 kiállító 17 országból
- Kiállítók 46%-a külföldi vagy multinacionális cég
- 24.000 szakmai látogató 44 országból
- Látogatók 65%-a döntéshozó
- Látogatók 36%-a cégvezető, tulajdonos, vagy vezető
ÍZELÍTŐ A JÖVŐ ÉVI SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATBÓL
- Bocuse d’Or Európai Döntő – új
- VinCE Budapest – új
- Sirha Budapest Desszert Verseny
- Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2021-2022
- Future Store
- Innovációs Termékverseny
- PRIMOM Alapítvány és Enterprise Europe Network B2B találkozók
- Pék és cukrász programok
- CSAOSZ konferencia a csomagolóipari aktualitásairól és újdonságairól
- Három napos szakmai konferenciaprogram
BOCUSE D’OR EURÓPAI DÖNTŐ
A világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai döntője 2016 után ismét Budapestre költözik. A megmérettetésen Európa legjobb séfjei mérik össze tudásukat. A 24 főből álló nemzetközi szakmai zsűri választja ki azt a 10 kiemelkedő séfet, akik Európát képviselhetik a Lyonban megrendezendő világdöntőn. A kontinentális válogató, mindamellett, hogy a nemzetközi figyelem középpontjába állítja a Sirha Budapestet, remek lehetőséget biztosít a hazai gasztronómiának, hogy nagyobb ismeretségre tegyen szert a nemzetközi színtéren. A résztvevők magyar alapanyagokkal dolgoznak mind a felkészülés, mind pedig a megmérettetés alatt, a versenyre idelátogató séfek, éttermesek, gasztronómiai szakemberek pedig megismerik a Sirha Budapest kínálatát.
Kapcsolódó cikkeink
Mindenkinek a vásárló a fontos – mindig, mindenhol, mindenkor – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
A Business Days harmadik, szerdai napjának délelőttje az elmúlt másfél…
Tovább olvasom >Nagy Miklós: „Túl gyors tempót diktál az EPR-rendszer”
A kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer (EPR) 2023-as bevezetésével az iparági…
Tovább olvasom >Fenntartható innovációk a műanyagipar élvonalában
A BS Plastic Kft. több mint két évtizede bizonyítja, hogy…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >