Növekszik a Wonderduck, ezért kellet költözniük

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 05. 10:27

Az önállóan másfél éve indult ügynökség közel 200 megbízást, illetve projektet vezényelt le tavaly. A sokasodó ügyfelek és ezáltal megnövekedett feladattokkal együtt az ügynökség létszáma is bővült. Az indulásnál még 8, mostanra már 17 állandó munkatársa van a Wonderducknak. Többek között ezért is volt szükséges az ügynökség költözése az Óbuda Gate 250 négyzetmétert elfoglaló legfelső emeletére.

A Wonderduck karácsony előtti érkezése az óbudai irodaházba megint csak rendhagyó módon történt, hiszen a saját promóció részeként egy 4 méteres felfújható kacsát installáltak a főbejárat fölé. Az irodaház bejáratnál az ügynökség saját hostessei a már kedvelt kacsahalászatot játszatták az érkezőkkel a Wonderduck facebook oldalán, valamint ajándékot és forralt bort osztottak.

Even though they only started 1.5 years ago, promotional and event-organizer Wonderduck has already conducted 200 projects so far. Since more and more customers trust the company, they needed to employ more people in 2011. The expanding crew led to a team of 17 workers, which meant that Wonderduck had to move to a new office building. The agency now resides on the top floor of Óbuda Gate, with its 250 square meters.

Kapcsolódó cikkeink