Nomad Foods + WWF = fenntartható mezőgazdaság
Partnerségre lépett a Nomad Foods a WWF-fel, hogy jó megoldásokat találjanak arra a túlnépesedésből, a klímaváltozásból és a biodiverzitás eltűnéséből fakadó hármas kihívásra.
A projekt elején a partnerség a zöldségtermesztésre fókuszál majd, úgynevezett természetpozitív gazdálkodási módszerekkel, ezen kívül farmok szintjén méri a biodiverzitás hatását, hogy ennek megfelelően határozza meg a beavatkozások módját, illetve növelje a beporzást végző rovarok arányát.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Súlyos gazdasági következményei lehetnek az élővilág pusztulásának
Az élővilág védelmének szükségessége, nem csupán etikai, hanem gazdasági szempontból…
Tovább olvasom >Szlovák-magyar összefogás a biodiverzitás védelmében
Támogatást nyert a szlovák Nemzeti Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Központ (NPPC)…
Tovább olvasom >Már Ausztráliában is küzd az élelmiszer-pazarlás ellen a Too Good To Go
Európai és észak-amerikai sikerei után a Too Good To Go…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az ipari termelés 4,2 százalékkal mérséklődött novemberben
2024 novemberében az ipari termelés volumene 4,2, munkanaphatástól megtisztítva 2,9…
Tovább olvasom >Globális trendek – élelmiszeripari insightok
Az élelmiszeripar globális trendjeinek és innovációinak vezető platformjaként működő SIAL…
Tovább olvasom >Minden negyedik magyar javítaná emésztési jóllétét, de nem tudja, hogyan
Az új év kezdete sokak számára az egészségükre való tudatosabb…
Tovább olvasom >