Nomad Foods + WWF = fenntartható mezőgazdaság
Partnerségre lépett a Nomad Foods a WWF-fel, hogy jó megoldásokat találjanak arra a túlnépesedésből, a klímaváltozásból és a biodiverzitás eltűnéséből fakadó hármas kihívásra.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2019/10/food-waste-ugly-fruit-and-vegetables-300x169.jpg)
Természetpozitívak
A projekt elején a partnerség a zöldségtermesztésre fókuszál majd, úgynevezett természetpozitív gazdálkodási módszerekkel, ezen kívül farmok szintjén méri a biodiverzitás hatását, hogy ennek megfelelően határozza meg a beavatkozások módját, illetve növelje a beporzást végző rovarok arányát.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
AM: hasznos és értékteremtő tevékenység a házikertek művelése
A minőségi élelmiszer előállításában fontosak a házikertek, kiemelkedő szerepük van…
Tovább olvasom >Az Agro-ökológiai Program első évének eredményei és tapasztalatai
A tavaly indult új zöld területalapú támogatás, az Agro-ökológiai Program…
Tovább olvasom >Ambiciózus nemzetközi együttműködést kötött a Lidl és a WWF
A Lidl, az egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalat és a WWF,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fidelity: Három téma, ami Q3-ban alakítja a befektetéseket
Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági…
Tovább olvasom >Rekord nyereséget értek el a saját márkák az év első felében az Egyesült Államokban
Új csúcsokat értek el a sajátmárkás termékek 2024 első felében…
Tovább olvasom >Akadálymentesíti csomagolásait a Müller az Egyesült Királyságban
Minden márkás termékének csomagolásán NaviLens kódot helyez el a Müller,…
Tovább olvasom >