Nomad Foods + WWF = fenntartható mezőgazdaság
Partnerségre lépett a Nomad Foods a WWF-fel, hogy jó megoldásokat találjanak arra a túlnépesedésből, a klímaváltozásból és a biodiverzitás eltűnéséből fakadó hármas kihívásra.

Természetpozitívak
A projekt elején a partnerség a zöldségtermesztésre fókuszál majd, úgynevezett természetpozitív gazdálkodási módszerekkel, ezen kívül farmok szintjén méri a biodiverzitás hatását, hogy ennek megfelelően határozza meg a beavatkozások módját, illetve növelje a beporzást végző rovarok arányát.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A tarvágás káros, és az állami erdészetek tudnák felelősebben kezelni hazánk erdeit – ezt üzeni a WWF Magyarország Klímabarát Erdőgazdálkodó díja
Az Agrárminisztérium közleménye, illetve a közösségi média számára készült videója…
Tovább olvasom >Agrárminisztérium: a WWF által is díjazott állami erdőgazdálkodók célja az erdők megőrzése, gyarapítása és megújítása
„A magyar erdők biztonságban vannak, Magyarországon nincs erdőirtás!” – hangsúlyozta…
Tovább olvasom >Példaértékű klímabarát erdőgazdálkodási gyakorlatokat díjazott a WWF Magyarország
Három kategóriában összesen nyolc erdőgazdálkodó vehette át a Klímabarát Erdőgazdálkodó…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új megközelítés kell a bogyós gyümölcsök termesztésében
Bár az éghajlatváltozás komoly hatással van a bogyós gyümölcsök hazai…
Tovább olvasom >Longevity – divat vagy tudatosság?
Az embereket mindig is foglalkoztatta, hogy hogyan lehet minél tovább…
Tovább olvasom >A Henkel és három márkája is Magyarország vezető Superbrands márkái között
A Henkel Magyarország ismét elnyerte a Business Superbrands címet. Emellett…
Tovább olvasom >