Nomad Foods + WWF = fenntartható mezőgazdaság
Partnerségre lépett a Nomad Foods a WWF-fel, hogy jó megoldásokat találjanak arra a túlnépesedésből, a klímaváltozásból és a biodiverzitás eltűnéséből fakadó hármas kihívásra.
A projekt elején a partnerség a zöldségtermesztésre fókuszál majd, úgynevezett természetpozitív gazdálkodási módszerekkel, ezen kívül farmok szintjén méri a biodiverzitás hatását, hogy ennek megfelelően határozza meg a beavatkozások módját, illetve növelje a beporzást végző rovarok arányát.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Több mint 50 rovarhotel segíti a gyermekek környezeti nevelését
A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni, mondta a Zöld…
Tovább olvasom >EP: 2030-ra az élőhelyek 30 százalékát helyre kell állítani
Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendeletjavaslatot fogadott el, amely…
Tovább olvasom >WWF: Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot
Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Idén 5500 új munkahelyet hoz létre az ALDI az Egyesült Királyságban
A brit ALDI 5500 új munkahelyet hoz létre 2024-ben folytatott…
Tovább olvasom >Merre tovább Student Design?
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás adott otthont a POPAI nemzetközi…
Tovább olvasom >A Borsodi a magyar futballválogatott hivatalos söre
Együttműködési megállapodást kötött a Borsodi Sörgyár és a Magyar Labdarúgó…
Tovább olvasom >