Női elnök a Joint Venture Szövetség élén!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 05. 27. 09:47

A Joint Venture Szövetség 2021. május 27-én tartotta meg éves és egyben tisztújító közgyűlését és Dr. Fábián Ágnest, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatóját választották meg a szervezet új elnökének. A Szövetség egyben több új tisztségviselőt is választott. Az újonnan megválasztott elnök mandátuma május 27-én kezdődik és három évre szól.

Dr. Fábián Ágnes

„Nagy büszkeség és megtiszteltetés számomra, hogy a Joint Venture Szövetség közgyűlése a szervezet elnökévé választott.  A JVSZ több, mint 30 éves múltra visszatekintő, értékteremtő, komoly szakmaiságot képviselő szövetség, a szervezet egyedisége abban rejlik, hogy multiszektorális és multinacionális a Szövetség által képviselt cégek összetétele. Különleges abban is, hogy kis-, közép- és nagyvállalati tagjainak érdekképviseleteként rendszeres, komoly párbeszédet folytat minisztériumokkal, szakmai szervezetekkel, a mindenkori kormánnyal. Célom és elhivatottságom a Joint Venture Szövetség elnökeként, hogy segítsem az ország gazdasági versenyképességének növelését”

– mondta el záróbeszédében Dr. Fábián Ágnes, a JVSZ új elnöke.

Az elmúlt 6 év a Joint Venture Szövetség számára Tálos Péter elnöklete alatt nagyon mozgalmasan telt. Nagyszabású programsorozattal megünnepelte a Szövetség fennállásának 30. évfordulóját, megújult a Szövetség arculata, miközben igyekeztek megőrizni hagyományaikat. Tovább folytatták és kiterjesztették az érdekképviseleti tevékenységet, stratégiai partnerségben a kormány több minisztériumával. Végezetül az utolsó fél évben a Szövetség szervezeti működése nagy átalakuláson ment keresztül, hogy hatékonyabban és sikeresebben tudjon működni a megváltozott környezetben.

„Megtisztelő feladat volt az elmúlt 6 évben a tagság bizalmát élvezve vezetni ezt a patinás szövetséget. Ezúton kívánok sok sikert és kitartást új elnökünknek, Dr. Fábián Ágnesnek”

– nyilatkozta Tálos Péter leköszönő elnök, a Foxconn alelnöke.

A szervezet elnökségében újraválasztásukat követően tovább folytatják munkájukat: Glósz Andrea – Glósz és Társa Kft., ügyvezető igazgató, Gulyás József – KKVHáz Zrt., vezérigazgató, Horváth Csobán – Intersport Magyarország, ügyvezető igazgató, Nyerges János – EUREST Étteremüzemeltető Kft., ügyvezető igazgató, Sass Ákos – Goessler Kuverts Kft., ügyvezető igazgató, Veres Zsolt – Schneider Electric Zrt., országigazgató

 Új elnökségi tagként kezdi meg munkáját: Dr.Csorbai Hajnalka – Opten Kft., stratégiai igazgató, Dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltán – Hegymegi-Barakonyi Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda, irodavezető, Urbán Szilveszter – Salesianer Miettex Magyarország Kft., ügyvezető igazgató, Rasovszky Miklós – Dunapack Kft., ügyvezető igazgató.

Megújított mandátummal újraválasztotta a Közgyűlés Lipcsei Andrást, a Dr. Pendl & Dr. Piswanger International Kft. ügyvezető igazgatóját a Felügyelőbizottság elnökeként, Lambert Zoltánt, a WTS Klient Adótanácsadó Kft. ügyvezető igazgatóját pedig FB tagként.

Újraválasztásra került  az Etikai Bizottság korábbi tagja, Dr. Szent-Ivány Ágnes – Sándor Szegedi Szent Ivány Komáromi Eversheds Sutherland Ügyvédi Iroda, irodavezető és alapító partnere

 

Kapcsolódó cikkeink