NITRO CIRCUS – MOTO MAYHEM 2015. június 14-én!
Mottó: ha motorja van, repüljön!

Szerző: Németh László Dátum: 2015. 04. 09. 09:48

NITRO CIRCUS – MOTO MAYHEM
Mottó: ha motorja van, repüljön!

Világszám – a NITRO CIRCUS először Magyarországon a Groupama Arénában,

2015. június 14-én!

„A benzingőz ünnepe, a szupersztár Travis Pastrana, a világ legjobb freestyle motocross versenyzője, az őrült trükkökről ismert motoros közreműködésével.”

„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”

Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér az action sport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán.

Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását.
Nitro-Circus-Moto-Mayhem_photo_34

Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

A show keretében láthatunk majd hómobilokat, quadokat, tandem krosszmotorokat, minimotorokat, és még sok más érdekességet. A műsorban szerepelnek majd őrült tárgyak, többek között kerekeken guruló hűtőszekrény és fürdőkád, de egy lustálkodásra szánt heverő is megjelenik.

LEGYEN ÖN IS RÉSZESE A VILÁG LEGŐRÜLTEBB ÉS LEGMAGASABB OKTÁNSZÁMÚ SHOWJÁNAK 2015 JÚNIUS 14-ÉN A GROUPAMA ARÉNÁBAN!
NITRO CIRCUS MOTO MAYHEM

Kapcsolódó cikkeink