Nestlé fejlesztések zsírszegény tészta előállítására
A társaság Maláziai gyárában bevezetett új technológiának köszönhetően a jelentősen csökkenhet a tészták zsír és sótartalma. A cég 29,1 millió dolláros befektetéssel korszerűsíti az ázsiai országban lévő üzemeit.
A fejlesztések részeként olyan új technológiákat vezetnek
be, amellyel jobban megfelelnek az egészséges táplálkozással kapcsolatos
igényeknek. Az áttörést hozó módszer lényege, hogy a tésztákat sütés helyett
szárítással készítik, így 60-80 százalékkal csökkenthető a zsír és 25 százalékkal a sótartalom.
Az új gyártósort nemcsak Malájziában, de a környező
országokban, Singapúron, Thaiföldön, Indonéziában és a Fülöp-szigeteken is
üzembe helyezik majd.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Mizo Immun+ epres-banános gyümölcsjoghurt 125 g
A Mizo Immun+ új, limitált kiadású epres-banános gyümölcsjoghurt 125 g…
Tovább olvasom >A felelősség tánca – A nap videója
Dance of Responsibility – azaz A felelősség tánca című megrendítő…
Tovább olvasom >Mizo banános-csoki ízű tej 450 ml
A Mizo új, limitált kiadású, banános-csoki ízű tej 450 ml kiszerelésben,…
Tovább olvasom >