Nestlé fejlesztések zsírszegény tészta előállítására
A társaság Maláziai gyárában bevezetett új technológiának köszönhetően a jelentősen csökkenhet a tészták zsír és sótartalma. A cég 29,1 millió dolláros befektetéssel korszerűsíti az ázsiai országban lévő üzemeit.
A fejlesztések részeként olyan új technológiákat vezetnek
be, amellyel jobban megfelelnek az egészséges táplálkozással kapcsolatos
igényeknek. Az áttörést hozó módszer lényege, hogy a tésztákat sütés helyett
szárítással készítik, így 60-80 százalékkal csökkenthető a zsír és 25 százalékkal a sótartalom.
Az új gyártósort nemcsak Malájziában, de a környező
országokban, Singapúron, Thaiföldön, Indonéziában és a Fülöp-szigeteken is
üzembe helyezik majd.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Lorin folyékony szappan 750 ml doypack – almond milk, sensitive
Ez a modern csomagolási forma nemcsak praktikus, hanem fenntartható is.…
Tovább olvasom >NIVEA® Luminous630® Skin Glow Szérum 30 ml
Fedezze fel a ragyogó bőr új dimenzióját! Az innovatív formula…
Tovább olvasom >Jana Ice Tea Peach Zero
Büszkén mutatjuk be a Jana Ice Tea kínálatának legújabb tagját…
Tovább olvasom >