Nestlé: cukor helyett újrafeldolgozott kakaógyümölcs
Miközben az édességgyártók folyamatosan azért küzdenek, hogy csökkentsék a hozzáadott cukor mennyiségét, a Nestlé a kakaógyümölcsből származó péppel kívánja édesíteni néhány termékét, köztük a hamarosan megjelenő Incoa szeletet.
A kakaógyümölcs pépje eddig hulladékkén végezte a gyártás során, ám a Nestlé felismerte az értékét, hiszen felhasználásával két legyet üt egy csapásra, hiszen egyszerre csökkentheti a hozzáadott cukor és a keletkező hulladék mennyiségét.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Bezárja zambiai üzemét a Lactalis
A Lactalis Csoport bizonyos piaci dinamikákra hivatkozva bezárja zambiai üzemét…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >A testsúlykontrollt támogató italt dob piacra a Nestlé
A Boost étkezés előtti ital a globális élelmiszeróriás legújabb terméke,…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: a kormány teljesítette vállalását, 2024-ben 3,7 százalékra mérséklődött az infláció, ami 2025- ben még tovább, 3,2 százalékra csökken
A kormány teljesítette vállalását, 2023-ban letörte, 2024-ben pedig alacsony szinten…
Tovább olvasom >KSH: decemberben 4,6 százalékkal, 2024-ben átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az árak az előző évi azonos időszaki értékeket
2024. decemberben a fogyasztói árak átlagosan 4,6 százalékkal haladták meg az…
Tovább olvasom >A Shell Hungary felmérése új trendeket mutat a digitális vásárlás terén
Az okostelefonok mindennapi életünk szerves részévé váltak, a Shell Hungary…
Tovább olvasom >