Nestlé: cukor helyett újrafeldolgozott kakaógyümölcs
Miközben az édességgyártók folyamatosan azért küzdenek, hogy csökkentsék a hozzáadott cukor mennyiségét, a Nestlé a kakaógyümölcsből származó péppel kívánja édesíteni néhány termékét, köztük a hamarosan megjelenő Incoa szeletet.
A kakaógyümölcs pépje eddig hulladékkén végezte a gyártás során, ám a Nestlé felismerte az értékét, hiszen felhasználásával két legyet üt egy csapásra, hiszen egyszerre csökkentheti a hozzáadott cukor és a keletkező hulladék mennyiségét.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Új világkonyha-márkákat vezet be a Nestlé az Egyesült Államokban
Mings és Tapatío néven két új világkonyha-márkát vezet be a…
Tovább olvasom >Nyereséggel zárta az első fél évet a Nestlé Hungária
Nestlé Hungária closed the first half of the year with…
Tovább olvasom >TMK 2in1: Workshop és grillparty
A Trade Marketing Klub június 6-án délután egy különleges, teraszra…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >