Nestlé: cukor helyett újrafeldolgozott kakaógyümölcs
Miközben az édességgyártók folyamatosan azért küzdenek, hogy csökkentsék a hozzáadott cukor mennyiségét, a Nestlé a kakaógyümölcsből származó péppel kívánja édesíteni néhány termékét, köztük a hamarosan megjelenő Incoa szeletet.

Cukor helyett kakaógyümölcs
A kakaógyümölcs pépje eddig hulladékkén végezte a gyártás során, ám a Nestlé felismerte az értékét, hiszen felhasználásával két legyet üt egy csapásra, hiszen egyszerre csökkentheti a hozzáadott cukor és a keletkező hulladék mennyiségét.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Talajmegújító mezőgazdasági képzést indít a Nestlé és a Sustainable Business Academy fiatal gazdáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Globális létszámcsökkentést hajt végre a Nestlé a hatékonyság jegyében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Nescafé már 2024-ben elérte a 2025-re kitűzött regeneratív mezőgazdasági céljait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A jövő vásárlója 2025-ben: az ár és a kényelem mindenek felett
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mínuszban az e-kereskedelmi mérleg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szakmai díjeső a SPAR Magyarországnál: fenntarthatósági, kereskedelmi és kommunikációs elismerések
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
