NESQUIK kakaópor újrahasznosítható papírcsomagolásban
Március 4-én a Nestlé bejelentette az új, mindössze öt természetes összetevőt tartalmazó NESQUIK All Natural kakaópor piaci bevezetését. A csomagolóanyagok újrahasznosításával tett vállalásának megfelelően a szerencsi gyárban készülő termék újrahasznosítható papírtasakban lesz kapható.
A Nestlé az új NESQUIK kakaóport a következő hetekben öt európai piacon – Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Portugáliában és Spanyolországban – hozza forgalomba, a papírcsomagolású kakaópor a jelenlegi NESQUIK termékek mellett kap helyet a polcokon. A többi európai országban a közeljövőben fog megjelenni a termék.
A vállalat további termékek bevezetését tervezi a NESQUIK All Natural termékcsaládba, így egy cukormentes változatot is, mely Európában Magyarországon fog először megjelenni, tervezetten 2019 őszén. //
Kapcsolódó cikkeink
Fókuszban a fenntartható élelmezési rendszerek támogatása: megjelent a Nestlé közös értékteremtési összefoglalója
A Nestlé elhivatottan dolgozik azon, hogy világszerte fenntartható, kiegyensúlyozott és…
Tovább olvasom >Idén is folytatódott a Nestlé és a Zyntern mentorprogramja: újabb fiatalok kaptak támogatást a sikeres karrierépítéshez
A Nestlé globális kezdeményezésének részeként Magyarországon 2014-ben indult el a Nestlé…
Tovább olvasom >15 millió eurót invesztál spanyol kávégyárába a Nestlé
15 millió eurós beruházást jelentett be spanyolországi Girona gyárában a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fókuszban a fenntartható élelmezési rendszerek támogatása: megjelent a Nestlé közös értékteremtési összefoglalója
A Nestlé elhivatottan dolgozik azon, hogy világszerte fenntartható, kiegyensúlyozott és…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság az uniós borágazat versenyképességének erősítésére tett javaslatot
Az Európai Bizottság intézkedéseket javasol az európai borágazat versenyképességének, ellenálló…
Tovább olvasom >Jägermeister Orange: jéghideg újdonság a szicíliai narancs aromájával
1400 órányi szicíliai napfény, 56 gyógynövény és három narancs aromája…
Tovább olvasom >