Nescafé új, limitált kiadású habos kávéival örvendezteti meg a rajongókat

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 07. 03. 08:27

A Nescafé két ikonikus és szeretett csokoládémárkával, az Aero Pepperminttel és a Quality Street Green Triangle-lal együttműködve új, limitált kiadású habos kávékat hoz forgalomba.

Az Aero Peppermint Mocha és a Quality Street Green Triangle Mocha csatlakozik a népszerű Aero Golden Honeycomb Mochához, amely a Nescafé együttműködési sorozatának bővítéseként jelenik meg. Egy ínycsiklandó élvezet a következő kávészünetedhez!

Mindkét kávé friss tej, ivócsokoládé és luxusmenta vagy mogyoró ízjegyek felhasználásával készül, hogy tökéletesen megalkotott habos kávékat kínáljon. Ráadásul mindössze 78 kalóriát tartalmaznak bögrénként, vegetáriánusok számára is alkalmasak, és nem tartalmaznak mesterséges aromákat.

Ingrid Hayes, a Nestlé UK & Ireland Nescafé Oldható Kávé Marketing Igazgatója így nyilatkozott:

„Örömmel tölt el minket, hogy két ikonikus csokoládémárkánkkal is együttműködhetünk. Ezek a kávék egyesítik a Nescafé szeretett ízeit az Aero Peppermint és a Quality Street Green Triangle klasszikus ízvilágával. Izgatottan várjuk, hogy ezeket a kényeztető és egyedi élményeket eljuttathassuk a kávérajongókhoz.”

A Nescafé Aero Peppermint Mocha és a Nescafé Quality Street Green Triangle Mocha június 19-től lesznek elérhetők az üzletekben!

Kapcsolódó cikkeink