Népszerűek a magas rosttartalmú ételek
A Datamonitor kutatóintézet adatai szerint egyre nő a magas rosttartalmú élelmiszerek aránya az amerikai kereskedelemben.
A Datamonitor Termékvonal
analízise szerint 2006 és 2008 között
jelentős előrelépés történt a magas
rosttartalmú élelmiszerek forgalmazásában.
Miután olyan nagy cégek, mint a PepsiCo, a Kraft, a
Campbell Soup, a Kellogg és a Danone is elkötelezettséget
vállalt az egészségesebb termékek
kifejlesztésében, a magas rosttartalmú
élelmiszerek aránya két év alatt 5,2-ről
6,3 százalékra nőtt az Egyesült Államokban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
DélKerTÉSZ: Rekordmennyiségű magyar zöldség került a boltláncokba
Rekordmennyiségű magyar zöldséget juttatott el a belföldi áruházláncokba a DélKerTÉSZ…
Tovább olvasom >A Baltikumban terjeszkedik az Anora Group
A prémium borokat és szeszes italokat gyártó Anora Group baltikumi…
Tovább olvasom >3,7%-kal emelkedtek az árak novemberben
Az októberi 3,2%-os év/év alapú áremelkedést követően novemberben 3,7%-kal nőttek átlagosan…
Tovább olvasom >