Népszerűek a magas rosttartalmú ételek
A Datamonitor kutatóintézet adatai szerint egyre nő a magas rosttartalmú élelmiszerek aránya az amerikai kereskedelemben.
A Datamonitor Termékvonal
analízise szerint 2006 és 2008 között
jelentős előrelépés történt a magas
rosttartalmú élelmiszerek forgalmazásában.
Miután olyan nagy cégek, mint a PepsiCo, a Kraft, a
Campbell Soup, a Kellogg és a Danone is elkötelezettséget
vállalt az egészségesebb termékek
kifejlesztésében, a magas rosttartalmú
élelmiszerek aránya két év alatt 5,2-ről
6,3 százalékra nőtt az Egyesült Államokban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Éves alapon 1,8 százalékkal csökkent év elején a kiskereskedelmi forgalom
Az előző hónaphoz viszonyítva januárban 0,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelem…
Tovább olvasom >Londoni elemzők: a vártnál erősebb idei magyar növekedést valószínűsít a tavaly év végi javított GDP-teljesítmény
Londoni makrogazdasági elemzők szerint a magyar hazai össztermék (GDP) felfelé…
Tovább olvasom >KAVOSZ: meghosszabbították a Széchenyi Kártya Program kríziskonstrukcióit
A Széchenyi Kártya Program kríziskonstrukciói 2021. december 31-ig már biztosan…
Tovább olvasom >