Nemzetközi retail hírek, hazai elismerésekkel

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 10. 10. 16:12

Párizs mellett gyűlt össze az elektronikus polccímkékkel foglalkozó piac színe-java. A konferencián új termékvonalakat, előremutató jövőképet mutattak be és megismerhették a résztvevők az elmúlt év legmeghatározóbb elektronikus polccímkékkel foglalkozói cégeit, ahol magyarok kerültek a rivaldafénybe.

2017 szeptember végén rendezték meg Párizsban a svéd tulajdonú Pricer elektronikus polccímke rendhagyó szuperkonferenciáját, ahol szinte az összes európai ország viszonteladója megjelent. Az eseményt mindig nagy figyelem övezi, hiszen az anyacég itt jelenti be új fejlesztéseit és előremutató terveit.

Bemutattak egy teljesen új, sárga színű grafikus címkecsaládot, valamint két, eddig nem látott kijelző méretet, melyek izgalmas lehetőségeket nyitnak a retail kommunikációban. Az igazán nagy szenzációt a Pricer élő prezentációja hozta. Egy működő áruházban, ahol több mint 100 000 db Pricer elektronikus polccímke üzemel, bemutatták a kioszkon vagy mobiltelefonnal működő üzleten belüli termékkeresőt ( bővebben >> itt << olvashat róla ). A Pricer helymeghatározó rendszere korábban már elnyerte a Retail Technology Award (RETA) “legjobb vásárlói élmény” díját, de a svéd cég nem állt meg a fejlesztésben! A Pricer üzleten belüli navigációs rendszert dolgozott ki, és fejlesztette maximumra a Click & Collect szolgáltatást. A kép magáért beszél:

Elképesztő magyar siker

Az est fénypontja a Pricer-elismerések átadása volt, melyen a magyarok álltak a rivaldafényben. A Szintézis ZRt. képviseletében Szabó Dávid vezérigazgató egyszerre két díjat is átvehetett. A magyar cég a Reseller deal of the year 2017 és Non-retail application of the year 2017 (ipari terület) elismerést kapta, ráadásul csak ők tudtak „duplázni”.

A Pricer nem véletlenül piacvezető az elektronikus polccímkék piacán. A Pricer megoldása rendkívül stabil, hadiipari technológiára, vezeték nélküli optikai kommunikációra épül. Üzemeltetése rendkívül alacsony költségű, egy címke akár 10 évig is beavatkozás nélkül működhet.

Az elmúlt években a Szintézis ZRt. számos élelmiszeripari láncnál telepítette Pricer megoldását, de több Praktikerben és ipari felhasználónak, például a Bosch gyáregységének is installáltak.

Ismerje meg a piacvezető Pricer elektronikus polccímke rendszerét, és a Szintézis ZRt. sikerének titkát a www.pricer.hu weboldalon!

 

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink