Nemzetközi Kávénapot ünnepelnek az OMV-kávézók

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 30. 00:00

Október 1-jén második alkalommal ünneplik meg a Nemzetközi Kávénapot az OMV töltőállomások VIVA kávézói.

A VIVA a legjobb minőségű kávéból készített, különböző stílusú kávékat kínálja, amelyek között megtalálhatók a bécsi hagyományok szerint készített kávék és a modern, frissítő jellegű italok is. A Kávénap alkalmából a VIVA mindenkit vendégül lát egy kávéra.
A VIVA valamennyi kávéja a legmagasabb minőségű, frissen őrölt arabica kávéból készül. A megszokott és jól ismert stílusú kávék – mint az eszpresszó vagy cappuccino – mellett innovatív különlegességek is szerepelnek a választékban.
A VIVA a kávézás magyarországi szakértője kíván lenni, és minden stílusban a legmagasabb minőségű italt kínálja a vendégeinek. A VIVA az egyik legnagyobb kávézó-hálózatnak is tekinthető Magyarországon, és minden bizonnyal érezhető a hazai kávézási kultúrára gyakorolt hatása is.
A VIVA a valódi kávéházak élményét kívánja nyújtani, ennek megfelelő a kiszolgálás és a környezet is. A kiválasztott kávé elvitelre is kapható, így az autósok út közben is élvezhetik a frissítő italt.
"Az utazók, akiknek sokszor csak kevés idejük van a pihenésre, ugyanúgy igénylik a minőségi kávét és a minőségi kiszolgálást, mint a klasszikus kávéházak vendégei. Mi ezt megadjuk nekik" – mondta Müller Zsolt, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója.
Október 1-jén a Nemzetközi Kávénap alkalmából a VIVA shoppal rendelkező OMV töltőállomások minden betérő autóst meghívnak egy általuk választott kávéra. A Kávénap folytatásaként a VIVA kávézók októberben kedvezményesen kínálják a bécsi almás rétesből és egy eszpresszó kávéból álló menüt – írja a tozsdeforum.hu.
Kapcsolódó cikkeink