Nemzetközi feladatok Budapestről

Szerző: trademagazin Dátum: 2006. 11. 20. 08:00

Szoftverfejlesztőként indult Visi Dezső, az LLP Budapest új értékesítési és marketingvezetője. A 90-es évek elején alapító tagja volt a KFKI Számítástechnikai Holding egyik cégének, amelynek jogutódjánál (KFKI ISYS) hamarosan a kereskedelmi igazgató posztját töltötte be. Ezt követően egy rövidebb ideig a Humansoft üzletfejlesztési igazgatója volt.
– Az LLP annak ellenére, hogy Kelet-Közép-Európában vannak irodái, gyakorlatilag az egész világon végez informatikai rendszerbevezetéseket. Korábbi munkahelyeimre főleg az itthoni, Magyarországon végzett tevékenység volt a jellemző. Az igazi kihívás tehát ez a különös nemzetköziség, hogy kelet-közép-európai bázisokból elindulva végezzünk informatikai bevezetési munkákat régiónkban, illetve a világ bármely országában – állapítja meg Visi Dezső. – Az LLP-csoport budapesti irodája mindig is a csoport legsikeresebb egységei közé tartozott. Célom e sikeresség megőrzése, valamint hogy az LLP Budapest meghatározó szereplője legyen a hazai informatikai piacnak. Az értékesítési és marketingvezető számára a legnagyobb kihívást az új gondolkozásmód jelenti.
– Mondok egy példát. Az erőforrások több országban, több helyen vannak. Ha egy projektet meg akarunk valósítani, akkor annak ellenére, hogy lokálisan nem áll rendelkezésre elegendő szakember, be tudunk vonni máshonnan több nyelven beszélő, és sok országban tapasztalatot szerzett tanácsadót.

Kapcsolódó cikkeink