Nemzetközi díjat nyert a Spájz
A keszthelyi Spájz Szörpmanufaktúra elismerést kapott a Great Taste Awards versenyen Spájz Málnaszörp, Spájz Feketeribizli-szörp, valamint Spájz Provence szörp termékével.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A Guild of Fine Food által szervezett Great Taste Awards a világ legnagyobb kistermelői gasztronómiai versenye. Az immár 30 éve, 1994 óta minden évben megrendezésre kerülő versenyre évente több tízezer terméket neveznek a világ minden tájáról. Az 500 fős zsűriben a világ legjobb séfjei, forgalmazói, étterem-tulajdonosai, ételkritikusai és szakírói foglalnak helyet, akik mindegyik nevezett terméket vakteszt során kóstolnak és bírálnak, majd mindössze néhány száz terméknek ítélik oda a legrangosabb háromcsillagos elismerést.
A Spájz Szörpök ezúttal is sikert arattak, immár negyedszer. A benevezett Spájz Málnaszörp, Spájz Feketeribizli-szörp, valamint Spájz Provence szörp termékek mindegyike egy csillagos elismerésben részesült. //
Kapcsolódó cikkeink
Csillagos csiga
Leveles tésztába göngyölt, karamellizált fahéjjal és almával készített csigájával egy…
Tovább olvasom >Vadlesen
Érdeklődő fogyasztók, érdeklődő kiskereskedelem – ez jó kiindulópont minden kategóriának…
Tovább olvasom >Beindulnak az online előfizetéses hűségprogramok Magyarországon
Az előfizetéses hűségprogramok előnyei közül a legvonzóbb a vásárlás teljes…
Tovább olvasom >További cikkeink
„A polc nemcsak hely, hanem stratégia” – a P&G újragondolja a vásárlói élményt Magyarországon
Interjú Joanna Bohdanowicz-cal, a Procter & Gamble Közép-európai szenior igazgatójával…
Tovább olvasom >Brüsszel eljárást indított Magyarország ellen az árréskorlátozások miatt
Két kötelezettségszegési eljárást is indított Magyarország ellen az Európai Bizottság,…
Tovább olvasom >Májusban lassult az éves infláció az euróövezetben és az EU-ban
Az euróövezetben és az Európai Unióban is lassult az éves…
Tovább olvasom >