Nemzetközi díjat nyert a Spájz
A keszthelyi Spájz Szörpmanufaktúra elismerést kapott a Great Taste Awards versenyen Spájz Málnaszörp, Spájz Feketeribizli-szörp, valamint Spájz Provence szörp termékével.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A Guild of Fine Food által szervezett Great Taste Awards a világ legnagyobb kistermelői gasztronómiai versenye. Az immár 30 éve, 1994 óta minden évben megrendezésre kerülő versenyre évente több tízezer terméket neveznek a világ minden tájáról. Az 500 fős zsűriben a világ legjobb séfjei, forgalmazói, étterem-tulajdonosai, ételkritikusai és szakírói foglalnak helyet, akik mindegyik nevezett terméket vakteszt során kóstolnak és bírálnak, majd mindössze néhány száz terméknek ítélik oda a legrangosabb háromcsillagos elismerést.
A Spájz Szörpök ezúttal is sikert arattak, immár negyedszer. A benevezett Spájz Málnaszörp, Spájz Feketeribizli-szörp, valamint Spájz Provence szörp termékek mindegyike egy csillagos elismerésben részesült. //
Kapcsolódó cikkeink
Csillagos csiga
Leveles tésztába göngyölt, karamellizált fahéjjal és almával készített csigájával egy…
Tovább olvasom >Vadlesen
Érdeklődő fogyasztók, érdeklődő kiskereskedelem – ez jó kiindulópont minden kategóriának…
Tovább olvasom >Beindulnak az online előfizetéses hűségprogramok Magyarországon
Az előfizetéses hűségprogramok előnyei közül a legvonzóbb a vásárlás teljes…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >