Nemzetközi díjat nyert a Spájz
A keszthelyi Spájz Szörpmanufaktúra elismerést kapott a Great Taste Awards versenyen Spájz Málnaszörp, Spájz Feketeribizli-szörp, valamint Spájz Provence szörp termékével.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A Guild of Fine Food által szervezett Great Taste Awards a világ legnagyobb kistermelői gasztronómiai versenye. Az immár 30 éve, 1994 óta minden évben megrendezésre kerülő versenyre évente több tízezer terméket neveznek a világ minden tájáról. Az 500 fős zsűriben a világ legjobb séfjei, forgalmazói, étterem-tulajdonosai, ételkritikusai és szakírói foglalnak helyet, akik mindegyik nevezett terméket vakteszt során kóstolnak és bírálnak, majd mindössze néhány száz terméknek ítélik oda a legrangosabb háromcsillagos elismerést.
A Spájz Szörpök ezúttal is sikert arattak, immár negyedszer. A benevezett Spájz Málnaszörp, Spájz Feketeribizli-szörp, valamint Spájz Provence szörp termékek mindegyike egy csillagos elismerésben részesült. //
Kapcsolódó cikkeink
Enyhült a prés a sajton
Nyögi még a közelmúlt horrorárait a sajtpiac: hiába normalizálódott az…
Tovább olvasom >Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok és a fenntarthatóság
Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok és a fenntarthatóság kifejezések kapcsán…
Tovább olvasom >Édes jövő kakaóval – vagy anélkül
A Magyar Édességgyártók Szövetsége július 4-én szakmai sajtóbeszélgetést rendezett a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A FAO élelmiszerár indexe enyhén csökkent augusztusban
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint az élelmiszer-alapanyagok…
Tovább olvasom >Varga Mihály: a magyar gazdaság kilátásai jók
A magyar gazdaság kilátásai jók, a jelenlegi moderált gazdasági növekedés…
Tovább olvasom >KSH: júliusban 1,3 százalékkal csökkent az ipari termelés
2024 júliusában az ipari termelés volumene 1,3, munkanaphatástól megtisztítva 6,4…
Tovább olvasom >