Nemzetközi díjat kapott a magyar tulajdonú Szafi Products

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 09. 14. 12:12

Az Észak-Amerikai Növény Alapú Világkiállításon (World Plant-Based Innovation Award 2023) kihirdették az idei FoodBev Awards által szervezett Növényi Alapú Innovációs Világdíj 2023-as nyerteseit és kitüntetettjeit. A rangos megmérettetésben egy hazai gyártócég, a Szafi Products kft termékeit is díjazták.

Ipsits Anita

A több mint 20 éve működő FoodBev Awards szervezetet ma, mint a nemzetközi étel- és italipart befolyásoló leghitelesebb és legelismertebb díjkiosztójaként tartják számon. Az idei új, növényi alapú innovációs kategória izgalmas kihívás elé állította a 8 tagú szakmai zsűrit, akiknek a legjobbak legjobbjait kellett kiválasztaniuk.

A Szafi Products Kft az innovációs díjra két kategóriában is nevezett: növényi alapú funkcionális termék kategóriában a Szafi Life Speciális Lisztkeverékkel, és egészségügyi innováció kategóriában a Szafi Life Vaskészítményükkel. Olyan neves márkákkal versenyeztek, mint az OnlyEg, a ZenB és az itthon is ismert doTERRA, ami már önmagában is megtiszteltetés számukra magyar gyártócég lévén.

„Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen rangos és elismert világversenyen a Szafi Life Speciális Lisztkeverékünket dicséretben részesítette a szakmai zsűrivaskészítményünk pedig finalistaként végezett a megmérettetésben. Ezzel az eredménnyel méltán jelenthetjük ki, hogy a magyar Szafi termékek felkerültek a növényi alapú innovációs világtérképre”

– mondta Ipsits Anita, a Szafi Products Kft társtulajdonosa.

Kapcsolódó cikkeink