Németh Balázs: „Amit ma tudok, holnap nem lesz elég.”

Szerző: Gyarmati Orsolya Dátum: 2022. 02. 21. 19:00

Hogy fog kinézni a jövő bankja? Milyen a hazai ügyfelek hozzáállása a banki innovációkhoz? Mi a fontosabb: a digitális, ám személytelen megoldások, vagy a személyesség? És hogyan lehetséges a holnaputánt megértenünk, hogy elkezdhessünk a holnapra készülni? Ezekre a kérdésekre ad választ a Future Talks február 21-i adásában Németh Balázs, a K&H Csoport innovációs vezetője.

Németh Balázs

Nem egy innováció megvalósítása nehéz, hanem a kitalálása. Amíg nem sikerül a végletekig lecsiszolni a folyamatok egyszerűsítését, addig nem szabad továbblépni, mondta Németh Balázs a Future Talksban. Ezzel párhuzamosan azonban szem előtt kell tartani azt is, hogy a digitális transzformáció során történő elakadásokat a lehető leggyorsabban kell tudni kezelni személyes ügyintézéssel, s az igazán profi pénzügyi szolgáltatás e kettő egyvelege, vélte a K&H Csoport innovációs vezetője.

Krizsó Szilvia

A beszélgetés során szó esett még az automatizáció és a mesterséges intelligencia várható hatásairól, bank és fenntarthatóság kapcsolatáról, a digitális dolgok oktatásának és új készséges szerzésének a fontosságáról.

A teljes beszélgetést meghallgathatja és megnézheti az alábbi platformokon, a linkekre kattintva:

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=RDeAMU15-sk

Facebook:

https://www.facebook.com/trademagazin.hu

Soundcloud:

https://soundcloud.com/trade-magazin

Spotify:

https://open.spotify.com/show/1imr2D62BIXEzsr5RNABLu

Trade magazin:

https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-talks-business-podcast/

 Minden héten hétfőn 17 órakor új adással jelentkezik a Future Talks Krizsó Szilviával, a Trade magazin business podcastja.

 

Kapcsolódó cikkeink