Német üzleti partnerek keresése magyar cégek számára

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 07. 21. 10:09

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai közé tartozik, hogy magyar vállalatoknak segítsen kereskedelmi partnert találni Németországban. Ezúttal az élelmiszeripar területére koncentrálunk. A 2014. szeptember 9-én, Dortmundban megrendezésre kerülő „Kereskedelmi képviselők napja” elnevezésű rendezvényünk olyan magyar vállalatoknak szól, melyek Németországba szeretnének exportálni és ehhez megfelelő német üzleti partnert (kereskedelmi képviselő, nagykereskedés, forgalmazó partner) keresnek.

német-zászló-és-térkép

Ezen a rendezvényen kamaránk munkatársa képviseli és mutatja be az Ön termékeit az érdeklődő potenciális partnereknek, így megtakarítva ezzel Önnek a kiutazás idejét és költségét. A termék bemutatásához kóstoltatást is szervezünk, ezzel megismertetve a hazai ízeket. Amennyiben olyan termékről van szó, melynek szavatossága minimum 10 nap, azok kiszállítását, valamint prospektusai, bemutatkozó anyagai (német vagy angol nyelven) kihelyezését is biztosítjuk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2014. május 31-ig jelezze a +36-1-345-7632-as telefonszámon valamint a [email protected] e-mail címen vagy jelentkezzen online www.ahkungarn.hu/kereskedelmi-kepviselok-napja cimen.

Kapcsolódó cikkeink