Nem készül több Globus húskonzerv
A vállalat sajtóközleményben tudatta, a jövőben a mélyfagyasztott áruféleségek és a zöldségkonzervek gyártására koncentrál.
A társaság bejelentette,
hogy a jövőben felhagy – az eddig a forgalom ötödét
adó – húsalapú termékek gyártásával.
A cég a döntést a a rohamosan csökkenő
kereslettel, a folyamatosan romló gazdálkodási
környezettel, a drasztikusan növekvő
csomagolóanyag-költségekkel és a történelmi
mélypontra zuhanó forintárfolyammal indokolta. A
kizárólag magyar piacra termelő, 200 főt
foglalkoztató budapesti húsfeldolgozó részleg
március 16-tól fejezte be tevékenységét.
A csoport továbbra is budapesti
telephelyéről látja el vállalatirányítási,
kereskedelmi, értékesítői és marketing
tevékenységet. Az átszervezés nem érinti
a Globus ételízesítőket és szószokat:
ezeknél a márkanév az Unilever tulajdonában
van.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fokozatosan növeli a fenntartható pamut arányát saját márkás textiltermékeiben a Lidl
A Lidl célul tűzte ki, hogy 2022 végéig 100%-ban fenntartható…
Tovább olvasom >Self scanning: új szolgáltatással segíti a dm a gyors bevásárlást!
Önálló, érintkezésmentes és gyors bevásárlás? A dm új szolgáltatást vezetett…
Tovább olvasom >Vitaminitallal erősít a HELL ENERGY
Új termékkategóriával bővíti kínálatát a HELL ENERGY Magyarország Kft. a…
Tovább olvasom >