Nem készül több Globus húskonzerv
A vállalat sajtóközleményben tudatta, a jövőben a mélyfagyasztott áruféleségek és a zöldségkonzervek gyártására koncentrál.
A társaság bejelentette,
hogy a jövőben felhagy – az eddig a forgalom ötödét
adó – húsalapú termékek gyártásával.
A cég a döntést a a rohamosan csökkenő
kereslettel, a folyamatosan romló gazdálkodási
környezettel, a drasztikusan növekvő
csomagolóanyag-költségekkel és a történelmi
mélypontra zuhanó forintárfolyammal indokolta. A
kizárólag magyar piacra termelő, 200 főt
foglalkoztató budapesti húsfeldolgozó részleg
március 16-tól fejezte be tevékenységét.
A csoport továbbra is budapesti
telephelyéről látja el vállalatirányítási,
kereskedelmi, értékesítői és marketing
tevékenységet. Az átszervezés nem érinti
a Globus ételízesítőket és szószokat:
ezeknél a márkanév az Unilever tulajdonában
van.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ünnepi vacsora négy személyre egy csomagban
November 15. és 17. között 150 Tesco áruházban gyűjtik a…
Tovább olvasom >Az Auchan áruházak december 24-én is nyitva lesznek
Az Auchan a vásárlói igényeket tartja szem előtt, amikor december…
Tovább olvasom >Tovább bővül az Euronics – két új áruházzal és több mint 5 ezer átvevőponttal készültek
Jelentős fejlesztésekkel és új forgatókönyvvel fordul rá az ünnepi szezonra…
Tovább olvasom >