Nem készül több Globus húskonzerv
A vállalat sajtóközleményben tudatta, a jövőben a mélyfagyasztott áruféleségek és a zöldségkonzervek gyártására koncentrál.
A társaság bejelentette,
hogy a jövőben felhagy – az eddig a forgalom ötödét
adó – húsalapú termékek gyártásával.
A cég a döntést a a rohamosan csökkenő
kereslettel, a folyamatosan romló gazdálkodási
környezettel, a drasztikusan növekvő
csomagolóanyag-költségekkel és a történelmi
mélypontra zuhanó forintárfolyammal indokolta. A
kizárólag magyar piacra termelő, 200 főt
foglalkoztató budapesti húsfeldolgozó részleg
március 16-tól fejezte be tevékenységét.
A csoport továbbra is budapesti
telephelyéről látja el vállalatirányítási,
kereskedelmi, értékesítői és marketing
tevékenységet. Az átszervezés nem érinti
a Globus ételízesítőket és szószokat:
ezeknél a márkanév az Unilever tulajdonában
van.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Mars felkerült a TIME magazin 2025-ös világ legjobb vállalatai listájára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl négy terméke és egy termékcsaládja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Életmódbeli tanácsokkal és jelentős kedvezménnyel hív vissza az edzőterembe a BioTechUSA
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >