Nem készül több Globus húskonzerv
A vállalat sajtóközleményben tudatta, a jövőben a mélyfagyasztott áruféleségek és a zöldségkonzervek gyártására koncentrál.
A társaság bejelentette,
hogy a jövőben felhagy – az eddig a forgalom ötödét
adó – húsalapú termékek gyártásával.
A cég a döntést a a rohamosan csökkenő
kereslettel, a folyamatosan romló gazdálkodási
környezettel, a drasztikusan növekvő
csomagolóanyag-költségekkel és a történelmi
mélypontra zuhanó forintárfolyammal indokolta. A
kizárólag magyar piacra termelő, 200 főt
foglalkoztató budapesti húsfeldolgozó részleg
március 16-tól fejezte be tevékenységét.
A csoport továbbra is budapesti
telephelyéről látja el vállalatirányítási,
kereskedelmi, értékesítői és marketing
tevékenységet. Az átszervezés nem érinti
a Globus ételízesítőket és szószokat:
ezeknél a márkanév az Unilever tulajdonában
van.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
62 700 vásárlás – minden korábbi rekord megdőlt az ALDI Sziget-boltjában
Immár nyolcadik alkalommal települt ki az ALDI a Sziget Fesztiválra…
Tovább olvasom >A Minecraft világa megelevenedik a SPAR áruházaiban
A világ egyik legismertebb és legkedveltebb videojátékának karakterei – köztük…
Tovább olvasom >Kezdő vállalkozóknak indít díjmentes képzést a Kamara
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a területi kamarák közreműködésével…
Tovább olvasom >