Narancskeserű
A Zwack legújabb innovációja az Unicum Orange Bitter narancsos ízével frissességet és olaszos életörömöt hoz a gyógynövénylikőrök hazai világába.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Magyarország első narancsos keserűjének alapját a hagyományos, tölgyfa hordóban érlelt Unicum adja. A készítéséhez felhasznált, részben az Etna véreként is emlegetett Sanguinello vérnarancs héjából készült narancskivonat és -párlat előállítása rendkívül összetett, különleges szakértelmet igénylő folyamat. – Amíg az Unicum Szilva a magyar hagyományok előtt tiszteleg, a Barista pedig Costa Rica egzotikus kávéfarmjainak világát idézi, az Orange Bitter szülőföldemre, Olaszországba szólít – mondta az italt bemutatva Zwack Sándor. – Az Orange Bitterrel a napsütötte olasz vidékre utazunk, és közelebb érezhetjük magunkhoz a dolce vita életérzést.
A 34,5 % alkoholtartalmú italt a gyártó jégre töltve, narancskarikával díszítve javasolja fogyasztani. //
Kapcsolódó cikkeink
Patikán innen és túl
A vény nélküli gyógyhatású készítmények és étrend-kiegészítők piaca az utóbbi…
Tovább olvasom >Kenőmájasok továbbgondolva
Ha nem is központi, de tradicionális kelléke a magyar étkezésnek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megvan az itthoni vendéglátóipari költés lélektani határa
Többek között ez is kiderül abból a reprezentatív kutatásból, amely…
Tovább olvasom >Eventrend – megvan az itthoni vendéglátóipari költés lélektani határa – kutatás és elemzés
Többek között ez is kiderül abból a reprezentatív kutatásból, amely…
Tovább olvasom >Franciaországot 100 millió külföldi turista kereste fel tavaly
Franciaország 100 millió külföldi látogatót fogadott 2024-ben, a párizsi olimpiai…
Tovább olvasom >