Narancskeserű
A Zwack legújabb innovációja az Unicum Orange Bitter narancsos ízével frissességet és olaszos életörömöt hoz a gyógynövénylikőrök hazai világába.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Magyarország első narancsos keserűjének alapját a hagyományos, tölgyfa hordóban érlelt Unicum adja. A készítéséhez felhasznált, részben az Etna véreként is emlegetett Sanguinello vérnarancs héjából készült narancskivonat és -párlat előállítása rendkívül összetett, különleges szakértelmet igénylő folyamat. – Amíg az Unicum Szilva a magyar hagyományok előtt tiszteleg, a Barista pedig Costa Rica egzotikus kávéfarmjainak világát idézi, az Orange Bitter szülőföldemre, Olaszországba szólít – mondta az italt bemutatva Zwack Sándor. – Az Orange Bitterrel a napsütötte olasz vidékre utazunk, és közelebb érezhetjük magunkhoz a dolce vita életérzést.
A 34,5 % alkoholtartalmú italt a gyártó jégre töltve, narancskarikával díszítve javasolja fogyasztani. //
Kapcsolódó cikkeink
Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >Tiszta fejjel
A nagyvilágban szinte minden, a témára vonatkozó felmérés és elemzés,…
Tovább olvasom >A Zwack újrahangolt zenei projektjének főszerepében Co Lee: az Unicum Live Session epizódot Mazzag Izabella rendezi
Két markáns alkotói világ találkozásából jött létre az új Unicum…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >