Narancskeserű
A Zwack legújabb innovációja az Unicum Orange Bitter narancsos ízével frissességet és olaszos életörömöt hoz a gyógynövénylikőrök hazai világába.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Magyarország első narancsos keserűjének alapját a hagyományos, tölgyfa hordóban érlelt Unicum adja. A készítéséhez felhasznált, részben az Etna véreként is emlegetett Sanguinello vérnarancs héjából készült narancskivonat és -párlat előállítása rendkívül összetett, különleges szakértelmet igénylő folyamat. – Amíg az Unicum Szilva a magyar hagyományok előtt tiszteleg, a Barista pedig Costa Rica egzotikus kávéfarmjainak világát idézi, az Orange Bitter szülőföldemre, Olaszországba szólít – mondta az italt bemutatva Zwack Sándor. – Az Orange Bitterrel a napsütötte olasz vidékre utazunk, és közelebb érezhetjük magunkhoz a dolce vita életérzést.
A 34,5 % alkoholtartalmú italt a gyártó jégre töltve, narancskarikával díszítve javasolja fogyasztani. //
Kapcsolódó cikkeink
Unicum-sör – reklámkampány és nyereményjáték
Generációk bulifétise volt a kultikus Unicum-sör párosítás, amit még a…
Tovább olvasom >Évszázados kaland életre keltve – 20. évfordulóját ünnepli idén az Unicum Ház
20 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit az Unicum Ház, amely…
Tovább olvasom >…azért a boróka az úr!
Világszinten a gin kategória még növekedésben van, ám a fejlődés…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >Utcai gasztrofesztivál, vacsoraestek és fesztiválos ételrendelés a SopronFesten
A SopronFest Gourmet programjainak keretében, egy héten át városszerte a…
Tovább olvasom >Unicum-sör – reklámkampány és nyereményjáték
Generációk bulifétise volt a kultikus Unicum-sör párosítás, amit még a…
Tovább olvasom >