Narancskeserű
A Zwack legújabb innovációja az Unicum Orange Bitter narancsos ízével frissességet és olaszos életörömöt hoz a gyógynövénylikőrök hazai világába.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Magyarország első narancsos keserűjének alapját a hagyományos, tölgyfa hordóban érlelt Unicum adja. A készítéséhez felhasznált, részben az Etna véreként is emlegetett Sanguinello vérnarancs héjából készült narancskivonat és -párlat előállítása rendkívül összetett, különleges szakértelmet igénylő folyamat. – Amíg az Unicum Szilva a magyar hagyományok előtt tiszteleg, a Barista pedig Costa Rica egzotikus kávéfarmjainak világát idézi, az Orange Bitter szülőföldemre, Olaszországba szólít – mondta az italt bemutatva Zwack Sándor. – Az Orange Bitterrel a napsütötte olasz vidékre utazunk, és közelebb érezhetjük magunkhoz a dolce vita életérzést.
A 34,5 % alkoholtartalmú italt a gyártó jégre töltve, narancskarikával díszítve javasolja fogyasztani. //
Kapcsolódó cikkeink
A nyár a Balatoné
Az idei nyáron a teljes magyarországi vendégéjszakák majdnem harmadát a…
Tovább olvasom >Európai Turizmus Fórum
Az Európai Unió Tanácsa soros elnökségének diplomáciai eseményei között zajlott…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és természetvédelem egy nagyberuházásban
Az idén tavasszal nyíló Le Primore Hotel & Spa nemcsak…
Tovább olvasom >Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében
Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a…
Tovább olvasom >Ki vagy, ha mogyorót ennél? – A nap videója
Akár a Snickers őse is lehetne az ázsiai mogyorós édesség,…
Tovább olvasom >