Nagyszerű innovációk a nők életében

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 15. 00:01

Az Ariel jóvoltából meghosszabbított időpontig, 2010. április 21-ig látogatható ingyenesen, a nap 24 órájában a Nagyszerű innovációk nőknek című ingyenes, szabadtéri kiállítás a Gödör lépcsőjén.

A szó szerint nagyszerű tárlat azokra a mindennapos tárgyakra és találmányokra irányítja a figyelmet, melyek megjelenésük idején megváltoztatták a nők hétköznapjait az elmúlt évszázadban. A kiállítást az Ariel legújabb innovációja, az Ariel Active Gel kapszula ihlette, amely új fejezetet nyithat a mosás történetében. 
A szokatlan tárlat 9 gigantikus méretű installáción mutatja be azokat az innovációkat és történetüket, amelyek megjelenésük idején forradalmi változást hoztak a XX. századi nők mindennapjaiba. A tekintélyes méretű mosógép, a porszívó, a rúzs, a szempillaspirál, a melltartó, a nejlonharisnya, a hajszárító, a gőzölős vasaló, és a nadrágkosztüm azt az erőt és teret szimbolizálják, amelyet a nők nyertek ezen innovációknak köszönhetően. A kiállított tárgyakon kívül további 12 innováció érdekes története ismerhető meg az óriási mosógép oldalába beépített LCD kijelzőn.
A Nagyszerű innovációk nőknek kiállításon felvonultatott tárgyak kapcsán mutatja be az Ariel a mosás történetének legújabb innovációját, az Ariel Active Gel kapszulát, amely még inkább megkönnyíti a XXI. századi modern nők mindennapjait. Az Ariel Active Gel kapszulák előre adagolva, vízben oldódó műanyag tasakban állnak készen a használatra. Kompaktságuknak köszönhetően egyetlen egy darab is elegendő egy átlagos mosás elvégzéséhez. Így tényleg nincs más feladat, mint bedobni egy kapszulát a mosógép dobjába, rátenni a szétválogatott fehér, vagy színes ruhákat, és már indulhat is a megfelelő mosási program. A folyékony Arielnél 2-szer koncentráltabb folteltávolító erővel rendelkező Ariel Active Gel kapszulákat nemcsak egyszerű használatuk, hanem kompakt csomagolásuk miatt is szeretni fogják a nők.
Kapcsolódó cikkeink