Nagyon eltalálták!
Nem ma, nem is tegnap kezdődött az italvilág fejlődésének akcelerációja, de az innovációk ilyen mennyiségével korábban soha nem találkozhattunk. Ezúttal a szokásos kísérő elemzést elhagyva mutatunk néhány nagyon eltalált terméket – mindegyik az aktuális trendek és kombinációik gyümölcse.
A Crave márka energiaitalában a terméktípusra jellemző koffein és taurin helyett népszerű koktélok ízét érezhetjük: a Mojitóra emlékeztet a mentás-lime-os, a Piña Coladára az ananászos-kókuszos, a Pornstar Martinire a maracujás-vaníliás.
A próbálkozásokról, hogy az alkoholmentes sört sportitallá változtassák, már mi is írtunk; most másképp sikerült funkcionális terméket csinálni belőle. A So.Beert hagyományos és grapefruitos lagerét készítői telenyomták elektrolitokkal és komplex B-vitaminnal.
Nyugat felől a minőségi RTD-koktélok eljutottak nálunk keletebbre (csak földrajzilag!) is: az észt Punch Club cég igazi klasszikusokat palackoz, mindegyiket kissé megbolondítva: a Negronit kis málnával, a Whisky Sourt cseresznyével, a Piña Coladát abszinttal.
//
Kapcsolódó cikkeink
Egyre népszerűbb a sör alkoholmentes változata Németországban
Egészségügyi okokból, az íze miatt, vagy szimplán a választás szabadsága…
Tovább olvasom >Új édes-csípős RTD koktélokkal szállt be a Captain Morgan a „swicy” trendbe
A leginkább fűszeres rumjáról ismert Captain Morgan új, édes-csípős ízekkel…
Tovább olvasom >Funkcionális italgyártóban szerzett kisebbségi részesedést a Constellation Brands
A Constellation Brands kisebbségi részesedést vásárolt a Hiyo nevű funkcionális,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >