Nagyon eltalálták!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 04. 28. 13:11

Nem ma, nem is tegnap kezdődött az italvilág fejlődésének akcelerációja, de az innovációk ilyen mennyiségével korábban soha nem találkozhattunk. Ezúttal a szokásos kísérő elemzést elhagyva mutatunk néhány nagyon eltalált terméket – mindegyik az aktuális trendek és kombinációik gyümölcse.

A Crave márka energiaitalában a terméktípusra jellemző koffein és taurin helyett népszerű koktélok ízét érezhetjük: a Mojitóra emlékeztet a mentás-lime-os, a Piña Coladára az ananászos-kókuszos, a Pornstar Martinire a maracujás-vaníliás.

A próbálkozásokról, hogy az alkoholmentes sört sportitallá változtassák, már mi is írtunk; most másképp sikerült funkcionális terméket csinálni belőle. A So.Beert hagyományos és grapefruitos lagerét készítői telenyomták elektrolitokkal és komplex B-vitaminnal.

Nyugat felől a minőségi RTD-koktélok eljutottak nálunk keletebbre (csak földrajzilag!) is: az észt Punch Club cég igazi klasszikusokat palackoz, mindegyiket kissé megbolondítva: a Negronit kis málnával, a Whisky Sourt cseresznyével, a Piña Coladát abszinttal.

 

//

Kapcsolódó cikkeink