Nagykorú lett a POSnews

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 01. 29. 11:18

Megjelent a POSnews 18. kiadása. A népszerű ötletadó kiskönyv mindenki számára hasznos, legyen szó tervezőkről, marketinges döntéshozókról vagy beszerzőkről. 500 új csomagolási és displayötletet mutat be a kiadvány.

POSnews

Az ötletek forrása. A POSnews kiadványban számos példát talál sikeres európai értékesítéshelyi prezentációkra és csomagolási koncepciókra.

Több mint 200 oldal arról, hogy az utóbbi két évben milyen konstrukciókkal jelentek meg a piacon a legismertebb nemzetközi márkagyártók. Legyen szó diszkontokról, elektronikai cikkeket vagy élelmiszereket árusító üzletekről – az értékesítési csatornától, illetve iparágtól függetlenül – az STI Group változatos lehetőségeket sorakoztat fel az értékesítéshelyi termékprezentációra.
A 18. kiadvány összeállításával, illetve a kiadvány nagykorúvá válásával, az STI Group ismét bizonyítani kívánja régóta fennálló csomagolási és POS-szakértelmét. A kiskönyv, amelyet az iparág piros POS bibliájaként is emlegetnek, az elmúlt két évtizedben rendszeresen megjelent.
Ha érdeklődik kiadványunk iránt, lépjen velünk kapcsolatba a [email protected] e-mail címen.

Képaláírás: Az ötletek forrása. A POSnews kiadványban számos példát talál sikeres európai értékesítéshelyi prezentációkra és csomagolási koncepciókra.

Kapcsolódó cikkeink