Nagyfokú hatékonyság a makacs szennyeződésekkel szemben is

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 09. 00:00

A mosogatás nem jelent feltétlenül kellemetlen, fárasztó házimunkát. Ezt az alkalmat arra is kihasználhatja, hogy egy hosszú nap után ellazuljon és megnyugodjon, hogy a konyhaablakon kinézve ábrándozzon.

De valljuk be, nincs annál bosszantóbb, mint amikor vég nélkül próbáljuk lesúrolni az odaégett ételt és a makacs zsíros foltokat az edényekről, de semmit sem érünk el azon kívül, hogy elfogy a mosogatószer. Az új Henkel Pur MAX géllel vége a hiábavaló súrolásnak. Az új, sűrűbb állagú Pur MAX gél nagyfokú zsíroldó hatást és hatékonyságot biztosít.
A Pur MAX gél mágnesként vonzza magához és megköti a zsíros szennyeződéseket, majd feloldja azokat, így a zsír könnyedén eltávolítható az edényekről. Az új, sűrű Pur MAX gél minden cseppje gazdag habot képez, mely sokáig megmarad a szivacson és még a makacs zsírfoltokkal is elbánik, hogy a lábasok, serpenyők és poharak úgy ragyogjanak, mint új korukban. Ön tehát nyugodtan ábrándozhat tovább, míg a Pur MAX gél elvégzi Ön helyett a nehéz munkát.
A Pur MAX gél a Henkel Pur mosogatószer családjának legújabb tagja. A hatékony és sűrű állagának köszönhetően még a szennyezettebb edény is könnyedén tisztára mosható.
A Pur MAX gél két gyümölcsös illatváltozatban (citrom és alma) kerül a boltokba 2010 októberében.
A Pur MAX géllel, mely zsíroldó hatását hosszan megőrzi, a vásárlók valóban érezni fogják a különbséget.
Kapcsolódó cikkeink