Nagy István: a Magyarok kenyere program a magyar gazdák hálaadása
A Magyarok kenyere – 15 millió búzaszem program a magyar gazdáknak a tettekben megnyilvánuló hálaadást jelenti – mondta az agrárminiszter csütörtökön a Bács-Kiskun vármegyei Tasson.
Az Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány (ÁGOTA) Bács-Kiskun vármegyei rendezvényhelyszínén, ÁGOTA Falván zajló Magyarok kenyere – 15 millió búzaszem jótékonysági kezdeményezés 2024. évi Kárpát-medencei adományozó ünnepségén Nagy István elmondta: hálaadás ez a kezdeményezés a gazdáknak egyrészt azért, mert élnek, de hálaadás azért is, mert volt erejük elvégezni a kétkezi munkát és ennek eredménye is van; hálaadás azért is, mert láthatják a hálás tekintetét azoknak, akiknek átadják a felajánlásaikat.
Mint elhangzott: a Magyarok Kenyere Alapítvány, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége által szervezett jótékonysági megmozdulással mintegy 500 magyarországi és határon túli szervezethez jut el a támogatás.
Kapcsolódó cikkeink
A fejlesztéseknek köszönhetően nőtt a hajtatott zöldségtermesztés versenyképessége
Az elmúlt években sem tört meg a hazai hajtatott zöldségtermesztés…
Tovább olvasom >A mentes termékek piacán indítana felmérést a NAK munkacsoportja
Komplex felmérést indít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a mentes termékek…
Tovább olvasom >NAK- FruitVeB: nőtt a hajtatott zöldségtermesztés versenyképessége
Az elmúlt években a támogatási konstrukcióknak és a kedvező hitellehetőségnek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >