Nagy fejlesztés zajlott a Sole-Mizo-nál, megújult a Túró Rudi

Teljesen megváltozott az íze az ízteszt szerint
A rudik ugyanis csokoládé helyett eddig az olcsó, könnyen kezelhető, növényi zsírokat tartalmazó bevonómasszával készültek. Az szmo.hu riportja szerint ahhoz, hogy ez most megváltozzon, több új berendezésre, illetve kapacitásbővítésre is szükség volt a gyárban. A fejlesztések után azonban képessé váltak arra, hogy 53 százalékos étcsokoládéból készítsenek bevonatot a Túró Rudikra.
A portál íztesztje szerint ez a roppanós csokoládébevonat a bevonómasszához képest egy nagyobb kontrasztot jelent a lágy túrótöltelék mellett, és ezáltal az eddigiekhez képest egy kicsit erőteljesebb íze van a Túró Rudinak. A változás azért is egyedülálló, mert több mint öt évtized alatt eddig nemigen változtattak a Túró Rudi receptjén (az édesség gyártását 1968-ban kezdték meg).
Kapcsolódó cikkeink
Ízekre szedve
Ma már nem elég a jegeskávé-portfóliókat erősség vagy kávétípus szerint…
Tovább olvasom >MIZO Coffee Selection – Caramel Cappuccino
Az idei jegeskávészezont egy igazán kényeztető újdonsággal indítjuk el: megérkezett…
Tovább olvasom >Kedvencek újraalkotva – laktóz nélkül
Az elmúlt években robbanásszerű növekedésnek indult a laktózmentes termékek piaca,…
Tovább olvasom >További cikkeink
GVH: az árréscsökkentés mérsékelte az árakat, az OKSZ bírálatát vitatják
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) közlése szerint az árréscsökkentés eredményes volt,…
Tovább olvasom >Megszólalt az OKSZ az árrésstop meghosszabbításával kapcsolatban
Orbán Viktor bejelentette az árrésstop meghosszabbítását. Az Országos Kereskedelmi Szövetség…
Tovább olvasom >Meghosszabbította a kormány az árrésstopot
Orbán Viktor a Harcosok Klubja nevű Facebook-csoportban jelentette be, hogy…
Tovább olvasom >