Nagy fejlesztés zajlott a Sole-Mizo-nál, megújult a Túró Rudi

Teljesen megváltozott az íze az ízteszt szerint
A rudik ugyanis csokoládé helyett eddig az olcsó, könnyen kezelhető, növényi zsírokat tartalmazó bevonómasszával készültek. Az szmo.hu riportja szerint ahhoz, hogy ez most megváltozzon, több új berendezésre, illetve kapacitásbővítésre is szükség volt a gyárban. A fejlesztések után azonban képessé váltak arra, hogy 53 százalékos étcsokoládéból készítsenek bevonatot a Túró Rudikra.
A portál íztesztje szerint ez a roppanós csokoládébevonat a bevonómasszához képest egy nagyobb kontrasztot jelent a lágy túrótöltelék mellett, és ezáltal az eddigiekhez képest egy kicsit erőteljesebb íze van a Túró Rudinak. A változás azért is egyedülálló, mert több mint öt évtized alatt eddig nemigen változtattak a Túró Rudi receptjén (az édesség gyártását 1968-ban kezdték meg).
Kapcsolódó cikkeink
Ízekre szedve
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MIZO Coffee Selection – Caramel Cappuccino
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kedvencek újraalkotva – laktóz nélkül
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Yettel: Új, rugalmas üzleti tarifacsalád és digitális app KKV-knak – a változó gazdasági környezethez igazodva
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Praktiker: jön a személyes tanácsadás, egyszerűsödik a vásárlás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Pink kürtőskalácsokkal és desszertekkel nyit a 12. Kürtőskalács Fesztivál
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >