Nagy fejlesztés zajlott a Sole-Mizo-nál, megújult a Túró Rudi

Teljesen megváltozott az íze az ízteszt szerint
A rudik ugyanis csokoládé helyett eddig az olcsó, könnyen kezelhető, növényi zsírokat tartalmazó bevonómasszával készültek. Az szmo.hu riportja szerint ahhoz, hogy ez most megváltozzon, több új berendezésre, illetve kapacitásbővítésre is szükség volt a gyárban. A fejlesztések után azonban képessé váltak arra, hogy 53 százalékos étcsokoládéból készítsenek bevonatot a Túró Rudikra.
A portál íztesztje szerint ez a roppanós csokoládébevonat a bevonómasszához képest egy nagyobb kontrasztot jelent a lágy túrótöltelék mellett, és ezáltal az eddigiekhez képest egy kicsit erőteljesebb íze van a Túró Rudinak. A változás azért is egyedülálló, mert több mint öt évtized alatt eddig nemigen változtattak a Túró Rudi receptjén (az édesség gyártását 1968-ban kezdték meg).
Kapcsolódó cikkeink
Erős márkák tejben fürösztve
A tejszeletek piaca az infláció csillapodtával helyreállt, az eladási volumenek…
Tovább olvasom >Díjeső a 15. POP versenyen
Ötödik alkalommal nyerte el a Coca-Cola HBC nevezése az „Év…
Tovább olvasom >KMÉ-védjegy: minőség és egyediség a hazai élelmiszeriparban
A magyar élelmiszeriparban mintegy 50 különböző tanúsító védjegy található, amelyek többsége…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az Érték és Minőség Nagydíj Védjegy használatára május 29-ig lehet pályázni!
A gazdaság és a kultúra területét érintő 45 főcsoport több,…
Tovább olvasom >Rászoruló hölgyek nőnapját tette szebbé a Rossmann
A Rossmann 2025-ben is többek között a Baptista Szeretetszolgálattal közösen…
Tovább olvasom >Akciós ír sörökkel ünnepli a Szent Patrik napot az Auchan
A mennyiség helyett a minőség felé mozdult el a hazai…
Tovább olvasom >