Nagy fejlesztés zajlott a Sole-Mizo-nál, megújult a Túró Rudi
A rudik ugyanis csokoládé helyett eddig az olcsó, könnyen kezelhető, növényi zsírokat tartalmazó bevonómasszával készültek. Az szmo.hu riportja szerint ahhoz, hogy ez most megváltozzon, több új berendezésre, illetve kapacitásbővítésre is szükség volt a gyárban. A fejlesztések után azonban képessé váltak arra, hogy 53 százalékos étcsokoládéból készítsenek bevonatot a Túró Rudikra.
A portál íztesztje szerint ez a roppanós csokoládébevonat a bevonómasszához képest egy nagyobb kontrasztot jelent a lágy túrótöltelék mellett, és ezáltal az eddigiekhez képest egy kicsit erőteljesebb íze van a Túró Rudinak. A változás azért is egyedülálló, mert több mint öt évtized alatt eddig nemigen változtattak a Túró Rudi receptjén (az édesség gyártását 1968-ban kezdték meg).
Kapcsolódó cikkeink
Mizo Immun+ epres-banános gyümölcsjoghurt 125 g
A Mizo Immun+ új, limitált kiadású epres-banános gyümölcsjoghurt 125 g…
Tovább olvasom >Mizo banános-csoki ízű tej 450 ml
A Mizo új, limitált kiadású, banános-csoki ízű tej 450 ml kiszerelésben,…
Tovább olvasom >Mizo Túró Rudi valódi tejcsokival banánízű
A limitált kiadású Mizo Túró Rudi valódi tejcsokival banánízű újdonság…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >