Nádudvari ízek a Campus Fesztiválon
Egyedülálló régiós együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nádudvari Élelmiszer Kft., melynek eredménye a tizedik debreceni Campus Fesztiválon debütáló két új helyszín lesz, a Nádudvari Gasztro Bisztró és a Nádudvari Gasztro Színpad. A most megkötött együttműködés keretében a fesztivál támogatói közé egy olyan partner került, amely vezető szerepet tölt be a régiós gasztronómiai értékek felmutatásában.
A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. több évtizedes tradícióra épülő kiváló minőségű magyar élelmiszerek gyártója. Termékeikkel ezt a több évtizedes hagyományt ápolják, a Nádudvari márkajelzés alatt a regionális ízvilágot hozták összhangba a modern táplálkozás követelményeivel.
„A Nádudvari Élelmiszer Kft. megjelenése a fesztiválon kiemelt fontosságú számunkra, a kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti. Egyrészt mert jelenlétükkel két új különleges helyszínnel gazdagodott a fesztivál kínálata, illetve a cég az első olyan régiós támogatója a fesztiválnak, amely kifejezetten helyi központtal és helyi gazdaságokat támogató filozófiával rendelkezik.” – mondta a megállapodás kapcsán Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.
„Kiemelkedő jelentőségű számunkra a Campus Fesztiválon történő megjelenés, egyrészt mert fontos a régiós ismertség növelése, másrészt pedig ez egyfajta nyitás a fiatalabb generáció irányába. A Nádudvari Gasztro Színpad és Gasztro Bisztró úgy gondolom, sok tízezer fiatal számára fogja közelebb hozni a Nádudvari márkanevet, eljuttatva a márka üzenetét: a vidék íze, a modern kor elvárásainak megfelelve.” – mondta Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
A séf legyen egyéniség!
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja a csendes, szerény, ám annál…
Tovább olvasom >Rekordméretű standdal és látványkonyhával népszerűsítik a székely gasztronómiát Bukarestben
Rekordméretű standdal és látványkonyhával népszerűsítik a székely gasztronómiát Bukarestben a…
Tovább olvasom >Minden kultúrában hódít az olvadt sajt
A svájci fondue-t, a grúz hacsapurit és az amerikai mac…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nyárindító bor és pezsgő ünnep a Szabadság téren
A nagy sikerű Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep…
Tovább olvasom >Megnyitott a dubaji Gulfood, 24 kiállító az AMC standján
A világ vezető élelmiszeripari szakkiállításai közül az egyik a dubaji…
Tovább olvasom >Kihirdették a 10. jubileumi K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit
Tizedszer hirdették ki a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit.…
Tovább olvasom >