Nádudvari ízek a Campus Fesztiválon
Egyedülálló régiós együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nádudvari Élelmiszer Kft., melynek eredménye a tizedik debreceni Campus Fesztiválon debütáló két új helyszín lesz, a Nádudvari Gasztro Bisztró és a Nádudvari Gasztro Színpad. A most megkötött együttműködés keretében a fesztivál támogatói közé egy olyan partner került, amely vezető szerepet tölt be a régiós gasztronómiai értékek felmutatásában.
A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. több évtizedes tradícióra épülő kiváló minőségű magyar élelmiszerek gyártója. Termékeikkel ezt a több évtizedes hagyományt ápolják, a Nádudvari márkajelzés alatt a regionális ízvilágot hozták összhangba a modern táplálkozás követelményeivel.
„A Nádudvari Élelmiszer Kft. megjelenése a fesztiválon kiemelt fontosságú számunkra, a kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti. Egyrészt mert jelenlétükkel két új különleges helyszínnel gazdagodott a fesztivál kínálata, illetve a cég az első olyan régiós támogatója a fesztiválnak, amely kifejezetten helyi központtal és helyi gazdaságokat támogató filozófiával rendelkezik.” – mondta a megállapodás kapcsán Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.
„Kiemelkedő jelentőségű számunkra a Campus Fesztiválon történő megjelenés, egyrészt mert fontos a régiós ismertség növelése, másrészt pedig ez egyfajta nyitás a fiatalabb generáció irányába. A Nádudvari Gasztro Színpad és Gasztro Bisztró úgy gondolom, sok tízezer fiatal számára fogja közelebb hozni a Nádudvari márkanevet, eljuttatva a márka üzenetét: a vidék íze, a modern kor elvárásainak megfelelve.” – mondta Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
Spárgaszezon indul Magyarországon: exportnagyhatalom vagy gasztronómiai lehetőség?
Miközben Nyugat-Európában tavaszi csemegeként ünneplik, itthon még mindig csak szűk…
Tovább olvasom >HNT: hamarabb érnek tudatos borfogyasztóvá a mai fiatal felnőttek
Az elmúlt két évben jelentősen nőtt az alkalmi borfogyasztók aránya…
Tovább olvasom >Top 10 légitársaság, ahol a fedélzeti étkezés gasztronómiai élmény – Íme, a Food & Wine rangsora
A „repülős kaja” kifejezés sokáig egyet jelentett a középszerűség szinonimájával,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gulyáságyúval és tacskófutammal indul a food truck szezon
Több száz éves „food truckok” érkeznek a Kincsem Parkba –…
Tovább olvasom >Május 13-án startol a 44. Országos Borverseny – Dr. Nagy István agrárminiszter fővédnöksége mellett nyitják meg a rangos eseményt
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) 2025. május 13-án rendezi meg…
Tovább olvasom >Portugieser csúcstalálkozó: Megvannak a jubileum győztesei
Április 23-án immár tizedik alkalommal szerveztek nemzetközi versenyt a portugieser…
Tovább olvasom >