Nádudvari ízek a Campus Fesztiválon
Egyedülálló régiós együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nádudvari Élelmiszer Kft., melynek eredménye a tizedik debreceni Campus Fesztiválon debütáló két új helyszín lesz, a Nádudvari Gasztro Bisztró és a Nádudvari Gasztro Színpad. A most megkötött együttműködés keretében a fesztivál támogatói közé egy olyan partner került, amely vezető szerepet tölt be a régiós gasztronómiai értékek felmutatásában.
A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. több évtizedes tradícióra épülő kiváló minőségű magyar élelmiszerek gyártója. Termékeikkel ezt a több évtizedes hagyományt ápolják, a Nádudvari márkajelzés alatt a regionális ízvilágot hozták összhangba a modern táplálkozás követelményeivel.
„A Nádudvari Élelmiszer Kft. megjelenése a fesztiválon kiemelt fontosságú számunkra, a kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti. Egyrészt mert jelenlétükkel két új különleges helyszínnel gazdagodott a fesztivál kínálata, illetve a cég az első olyan régiós támogatója a fesztiválnak, amely kifejezetten helyi központtal és helyi gazdaságokat támogató filozófiával rendelkezik.” – mondta a megállapodás kapcsán Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.
„Kiemelkedő jelentőségű számunkra a Campus Fesztiválon történő megjelenés, egyrészt mert fontos a régiós ismertség növelése, másrészt pedig ez egyfajta nyitás a fiatalabb generáció irányába. A Nádudvari Gasztro Színpad és Gasztro Bisztró úgy gondolom, sok tízezer fiatal számára fogja közelebb hozni a Nádudvari márkanevet, eljuttatva a márka üzenetét: a vidék íze, a modern kor elvárásainak megfelelve.” – mondta Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
Utcai gasztrofesztivál, vacsoraestek és fesztiválos ételrendelés a SopronFesten
A SopronFest Gourmet programjainak keretében, egy héten át városszerte a…
Tovább olvasom >Három új menüsorral újít a Michelin-ajánlott szarvasi bisztró
Három új degusztációs menüsorral újult meg a Michelin Guide Bib…
Tovább olvasom >Új szintre emelik a balatoni gasztronómiát: megoldást hozhat a szezonalitásra és a munkaerőhiányra a Balatoni Kulináris Műhely
A térség éttermei, borászatai és szakképző intézményei közösen alakították ki…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csökken a kereskedelem jövedelmezősége – érdemi forrásokat nyit meg a kormány
Május 28-án tartották a Laurel Számítástechnikai Kft. sorrendben 12. Retail…
Tovább olvasom >5500 szépségrajongóval telt meg az MVM Dome
Minden korábbinál nagyobb érdeklődés mellett zajlott le május 23–24. között…
Tovább olvasom >Sikerrel zárult a III. REL Szervezők Napja
Magyarország élen jár a rövid ellátási láncok támogatásában – hangzott…
Tovább olvasom >