Nádudvari ízek a Campus Fesztiválon
Egyedülálló régiós együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nádudvari Élelmiszer Kft., melynek eredménye a tizedik debreceni Campus Fesztiválon debütáló két új helyszín lesz, a Nádudvari Gasztro Bisztró és a Nádudvari Gasztro Színpad. A most megkötött együttműködés keretében a fesztivál támogatói közé egy olyan partner került, amely vezető szerepet tölt be a régiós gasztronómiai értékek felmutatásában.
A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. több évtizedes tradícióra épülő kiváló minőségű magyar élelmiszerek gyártója. Termékeikkel ezt a több évtizedes hagyományt ápolják, a Nádudvari márkajelzés alatt a regionális ízvilágot hozták összhangba a modern táplálkozás követelményeivel.
„A Nádudvari Élelmiszer Kft. megjelenése a fesztiválon kiemelt fontosságú számunkra, a kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti. Egyrészt mert jelenlétükkel két új különleges helyszínnel gazdagodott a fesztivál kínálata, illetve a cég az első olyan régiós támogatója a fesztiválnak, amely kifejezetten helyi központtal és helyi gazdaságokat támogató filozófiával rendelkezik.” – mondta a megállapodás kapcsán Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.
„Kiemelkedő jelentőségű számunkra a Campus Fesztiválon történő megjelenés, egyrészt mert fontos a régiós ismertség növelése, másrészt pedig ez egyfajta nyitás a fiatalabb generáció irányába. A Nádudvari Gasztro Színpad és Gasztro Bisztró úgy gondolom, sok tízezer fiatal számára fogja közelebb hozni a Nádudvari márkanevet, eljuttatva a márka üzenetét: a vidék íze, a modern kor elvárásainak megfelelve.” – mondta Volosinovszki János, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
Egy kutatás szerint érdemes Budapestre többször visszatérni
Kutatást készített a Danubius Hotels a budapesti szállodáikba látogató külföldi…
Tovább olvasom >Nehéz helyzetben van a hazai vendéglátás
A magyar vendéglátás helyzete jelenleg kettős: míg Budapest egyre népszerűbb…
Tovább olvasom >A séf legyen egyéniség!
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja a csendes, szerény, ám annál…
Tovább olvasom >További cikkeink
Meghosszabbítottuk az Inno d’Or – Év Innovációja 2025 verseny nevezési határidejét – így még 5 napig várjuk a nevezéseket!
2025-ben is indul a Trade magazin Inno d’Or – Év…
Tovább olvasom >Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >