Bővült a Nádudvari Élelmiszer
A tíz éve működő Nádudvari Élelmiszer Kft. húsüzemének 1,1 milliárd forint összértékű fejlesztéséhez 553 millió forintos támogatást nyertek el. A társaság ebből a forrásból új üzemrészeket épített és gyártósorokat vásárolt, így növelni tudja termelését, szélesíteni termékkínálatát, és a fokozott élelmiszer-biztonsági elvárásoknak is képes megfelelni. Mindemellett dolgozói létszámát 30 munkavállalóval bővíti. A panírüzem 500 négyzetméterrel bővült, és ide új technológiát is vásároltak. A húsüzem alapterülete 600 négyzetméterrel nőtt, és egy új hűtőházat is kialakítottak. Idén emellett dinamikus termékfejlesztésbe kezdenek. //
Kapcsolódó cikkeink
Hagyomány és innováció: így marad versenyben a Nádudvari az élelmiszerpiacon
A mai élelmiszerpiacon nem elég pusztán jó minőséget kínálni –…
Tovább olvasom >Repül a sült galamb
Mindennapjainkat teszik egyszerűbbé a kényelmi termékek: konyhakészek, mélyfagyasztottak, szárítottak, előfeldolgozottak,…
Tovább olvasom >Tízmilliárdos kerettel indul újra a Magyar Falu Program – július 2-tól pályázhatnak az ötezer fő alatti települések
Tízmilliárd forintos keretösszeggel indul újra a Magyar Falu Program legújabb…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rekordszinten a vállalatvezetők elköteleződése a fenntarthatóság iránt
A K&H fenntarthatósági index legfrissebb adatai szerint a vállalatvezetők hozzáállása…
Tovább olvasom >Kismértékben emelkedett a FAO élelmiszerár-indexe júniusban a hús, tejtermékek és növényi olajok drágulása miatt
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint az élelmiszer-alapanyagok…
Tovább olvasom >Mitől tízszereződhet meg egy-egy bor ára?
Kevesebben vannak világszerte, mint ahány ember járt az űrben, számuk…
Tovább olvasom >