Bővült a Nádudvari Élelmiszer
A tíz éve működő Nádudvari Élelmiszer Kft. húsüzemének 1,1 milliárd forint összértékű fejlesztéséhez 553 millió forintos támogatást nyertek el. A társaság ebből a forrásból új üzemrészeket épített és gyártósorokat vásárolt, így növelni tudja termelését, szélesíteni termékkínálatát, és a fokozott élelmiszer-biztonsági elvárásoknak is képes megfelelni. Mindemellett dolgozói létszámát 30 munkavállalóval bővíti. A panírüzem 500 négyzetméterrel bővült, és ide új technológiát is vásároltak. A húsüzem alapterülete 600 négyzetméterrel nőtt, és egy új hűtőházat is kialakítottak. Idén emellett dinamikus termékfejlesztésbe kezdenek. //
Kapcsolódó cikkeink
Repül a sült galamb
Mindennapjainkat teszik egyszerűbbé a kényelmi termékek: konyhakészek, mélyfagyasztottak, szárítottak, előfeldolgozottak,…
Tovább olvasom >Tízmilliárdos kerettel indul újra a Magyar Falu Program – július 2-tól pályázhatnak az ötezer fő alatti települések
Tízmilliárd forintos keretösszeggel indul újra a Magyar Falu Program legújabb…
Tovább olvasom >Újabb pályázatok jelentek meg a fenntarthatóság terén
Az európai és a hazai mezőgazdasági gyakorlatokat egyre szorosabban határozzák…
Tovább olvasom >További cikkeink
Akciók, árak, alternatívák – promóciós helyzetkép a magyar háztartásokban
Turcsán Tünde, a YouGov ügyvezető igazgatója a Promóciók Napja konferencián…
Tovább olvasom >K&H: hiánypótló iránytűt kapnak a befektetők
Elindult a K&H Értékpapír – befektetői hangulatindex, amely heti rendszerességgel…
Tovább olvasom >Fokhagyma az európai piacokon: Miért nem garantál alacsony árakat a bőséges kínai termés?
Bár Kína idén kiemelkedő fokhagymatermést könyvelhet el, az európai fogyasztók…
Tovább olvasom >