Mr. Tea Budapestre látogat: teapavilonok és óriáscsésze a fővárosban

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 04. 00:02

November 7-én Budapestre látogat Stephen Twining teanagykövet. A tearajongók és az érdeklődők a MOM Park Bevásárlóközpontban élőben találkozhatnak „Mr. Teával”, aki a teázás szertartásáról és a teafajtákról tart kóstolással egybekötött előadást.

November 2-ától  két héten keresztül a Twinings pódiumautó járja majd a főváros utcáit az Earl Grey ízvilágát felidéző hatalmas, gőzölgő és bergamott illatot árasztó teáscsészével.
A kampány keretében a következő két hétvégén, hat bevásárlóközpontban – nevezetesen a Westend City Centerben, a MOM Parkban, az Europarkban, az Arena Plázában, az Allee-ban és az Eurocenterben – időszakos teapavilonok is kialakításra kerülnek, melyek a bevásárlóközpontok forgatagában igyekvőket invitálják teázásra.
November 7-én Stephen Twining, a híres teadinasztia tizedik generációjának tagja, a cég Corporate Relations igazgatója látogat Budapestre. A világon mindenütt elismert teaszakértő napi 9 csésze teát fogyaszt, s mindenkinél jobban ismeri az elődei által felépített vállalkozás több mint 300 éves történetét. A tea nagyköveteként szinte megállás nélkül úton van – így mindenütt Mr. Tea néven ismerik. November 7-én 10 és 13 óra között bárki elszürcsölhet egy csésze teát Mr. Teával, aki ellátogat a MOM Parkba.
Kapcsolódó cikkeink