Motiválnád a kollégáidat? Itt egy tuti lehetőség, amivel garantáltan feldobhatod a napjukat!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 04. 25. 17:22

A jó szakember aranyat ér és talán soha nem volt még annyira fontos a cégeknek az ilyen kiemelkedő szakemberek megtartása, mint manapság. Éppen ezért a vállalatok igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy ezeknek a kollégáknak eszébe se jusson valamelyik versenytársnál dolgozni. Ez pedig egészen érdekes új megoldásokat szül a hazai piacon is a munkavállalói juttatások tekintetében. A foodpanda több, mint 22 éve szolgálja ki az éhes megrendelőket, nemrég pedig elindult a cég kuponszolgáltatása is, amellyel számtalan alkalomra megoldást kínálnak, legyen szó rendezvényről, csapatépítőről, szülinapról, dolgozói juttatásról, vagy éppen nyereményjátékról. Mutatjuk a részleteket!

A foodpandánál rájöttek, hogy mivel szinte mindent kiszállítanak, amire a megrendelőiknek rövid időn belül szüksége lehet, a náluk elérhető szolgáltatást sokan nemcsak saját részre, de akár juttatásként vagy ajándékba is szívesen vásárolnák. Ehhez találták ki a foodpanda kuponok rendszerét, amelynek keretében cégek és magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak tőlük egyszerűen felhasználható vouchereket, ráadásul mindezt áfamentesen.

Mindenre beválthatjuk a virágtól a bevásárlásig

A foodpanda kuponok felhasználási lehetősége szinte végtelen: pizzarendelés, bevásárlás, kozmetikai termékek vagy étrendkiegészítők vásárlása esetén is beválthatóak. És persze céges szinten is rendkívül sokszínűen alkalmazhatjuk a foodpanda kuponjait. Legyen szó csapatépítőről, cégen belüli nyereményjátékról, extra motivációról vagy egy közös ebédről az irodában, a foodpanda kuponok felhasználásának csak a fantázia szabhat határt. 

Egyszerű és nagyszerű támogatás a munkavégzéshez

A járványügyi helyzet sok mindent megváltoztatott a munkakörnyezet szempontjából is, és nincs is annál fontosabb, mint annak biztosítása, hogy a munkavállalók komfortosan érezzék magukat a napi feladatvégzés során. Ehhez pedig nagyban hozzájárulhat, ha olyan juttatással kedveskedünk nekik, ami az otthoni és az irodai munkavégzést is egyaránt feldobhatja. Ráadásul foodpanda kupont vásárolni céges szempontból is igazán megéri, hiszen nagy előnye, hogy az utalványokra vonatkozó szabályozás értelmében a foodpandán beváltható kuponok többcélú utalványnak minősülnek. Mivel áfamentesen szükséges kibocsátani, csak annyit számláz érte a cég, amekkora értékben kupont vásárolnak tőlük partnereik, illetve megrendelőik.

És, hogy mi a teendő, ha valaki foodpanda kupont szeretne vásárolni?

A kuponvásárlás első lépése az igények leadása az alábbi űrlapon keresztül. Bármilyen értékű kuponcímlet megvásárlására lehetőség van, erről a vásárló dönthet szabadon. A kuponok kódját digitálisan bocsátják megrendelőik rendelkezésére, és egyedi kuponkódok igénylésére is van mód. Az egyes kuponok érvényességi idejét a partnerek határozhatják meg, a foodpanda tapasztalatai szerint azonban 2 hetes felhasználási időnél legjobb egy voucher beváltási aránya. Bár a foodpanda kuponok nagy előnye a szabad beválthatóság, ha a vásárlónak van preferenciája a felhasználás körére vonatkozóan, akkor azt is meghatározhatja, hogy pontosan melyik partner(ek)nél legyenek beválthatóak.

 

Kérdés esetén a foodpanda kollégái a [email protected] címen rendelkezésre állnak, a www.foodpanda.hu/contents/kuponvasarlas oldalon pedig minden információ megtalálható a kuponokkal és a rendeléssel kapcsolatban.

 

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink