Mosogatógépes pr-akció jobb még nem volt!

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 09. 17. 10:41

Rekord mennyiségű mosogatás a noszvaji SVÉT-en: Kellemes, könnyed nyárbúcsúztató programnak ígérkezett a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) szeptember első hétvégéjén rendezett, noszvaji fesztiválja. A Coninvest bátor, a végén ugyan nagyon meglepett, de mégis felkészült csapata ezért gondolt egy nagyot, és a rendezvény idejére „Tiszta pohár, tiszta tányér” elnevezéssel, saját mosogató sátrat állított fel a Hotel Nomád hangulatos kertjében.

Mosogatogepes pr-akcio jobb meg nem volt!

A négyfős csapat elképzelése az volt, hogy a Coninvest által biztosított bemutató bútorokkal kicsinosított kertben, két professzionális Meiko mosogatógéppel egésznap cseppmentes, rögtön tálalásra kész poharakat és tányérokat biztosítson a SVÉT negyedik fesztiválján egy-egy főételt és desszertet kínáló tizenkét étterem számára. Az egyedi kis akció, no meg a fesztivál, nagy meglepetésre azonban annyira jól sikerült, hogy végül nagy valószínűséggel Guinness-rekordnak is beillő mennyiségű tányér és pohár fordult meg a két, igen csak strapabírónak bizonyult mosogatógépben.

A Coninvest mosogatócsapatának egyéni mérlege a nap végén: hat óra leforgása alatt több mint kétezer háromszáz tányér, és – mivel a rekordhitelesítő bizottság sajnos idén nem volt jelen, ezért csak tippelni tudunk – nagyjából ugyanennyi pohár elmosogatása. Jövőre, veletek, ugyanitt? Hát, persze! Sőt, bővített csapatlétszámmal! Hiszen azokat a fenséges fogásokat, két mosogatás között legközelebb mi is szeretnénk megkóstolni.

Kapcsolódó cikkeink