MLSZ elismerés a Borsodi Sörgyár Zrt.-nek

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 03. 00:01

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a Magyar Labdarúgásért Érdemérem Arany fokozatát adományozta a Borsodi Sörgyár Zrt. részére szombati közgyűlésén.

A vállalat, illetve az ország legnagyobb mennyiségben eladott söre, a Borsodi már évek óta elkötelezett támogatója a hazai labdarúgásnak, ezért kapta meg az elismerő kitüntetést.
A profi liga támogatójaként, majd pedig a magyar nemzeti válogatott, illetve az utánpótlás válogatott támogatójaként a Borsodi évek óta kiemelkedő hangsúlyt fektet a labdarúgásra. Végigkísérte a válogatott csapatok (felnőtt és utánpótlás) elmúlt, közel egy évtizedének jelentős mérkőzéseit, izgalommal és odaadással hívta szurkolni a Borsodi kedvelőit, igyekezve ezzel még nagyobb tömegeket megmozgatni, erős szurkolói tábor lelkesedésével is segíteni a csapat játékosait.
„Nagyon köszönjük az MLSZ megtisztelő elismerését. Bízunk benne, hogy a jövőben is alkalmunk nyílik sok közös élményt adni a hazai labdarúgás híveinek, a nemzeti válogatott, illetve a Borsodi Sör kedvelőinek” – fejezte ki köszönetét a megtisztelő elismerés kapcsán dr. Stefánkovits Ildikó, a Borsodi Sörgyár Zrt. jogi és vállalati kapcsolatok igazgatója. 


Kapcsolódó cikkeink