Mizo PROTE!N1 – Minden pillanatban benne vagyunk!
Hiszünk abban, hogy egészségesen élni nem lehetetlen, és nem is idő kérdése, hanem a megfelelő választásé. Ezért alkottuk meg az új Mizo PROTE!N2 vanília ízű, natúr túródesszerteket és ultraszűrt tejet. Az ultraszűrés egy olyan technológia, mellyel a tejfehérje-tartalmat koncentráljuk, ezzel a termék fehérjemennyiségét jelentősen növeljük!3 Így értük el, hogy az 1 literes kiszerelésben 50 g fehérje legyen. A hozzáadott cukor nélküli4 túródesszertek 8,2 g fehérjét tartalmaznak.
1. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.
2. A kedvező hatás 100 ml ultraszűrt tej vagy 1 darab túródesszert napi bevitelével érhető el. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód részeként fogyasztandó.
3. A termék 66%-kal magasabb fehérjetartalmú, mint a piacon kapható más technológiával készült laktózmentes tejek.
4. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Bevezetés hónapja: 2025. március
Bevezetési támogatás: POS, online, social, OOH
Kapcsolatfelvétel: Vevőszolgálat
06-62-574-901; 06-70-465-4200;
e-mail: rendeles@bonafarm.hu
Kapcsolódó cikkeink
Színt vált a csomagolás, ha romlik az étel – új találmány forradalmasíthatja az élelmiszer-pazarlás elleni harcot
Három spanyol fiatal, Pilar Granado, Pablo Sosa Domínguez és Luis…
Tovább olvasom >A kormány támogatja a magyar borászat megújulását és hagyományainak megőrzését
Régóta a mezőgazdaság zászlóshajójaként tekintünk a mindig megújulni képes borágazatra,…
Tovább olvasom >Újabb 320 millió forinttal gyorsít a Cleango mobil autómosó
Zöld innováció magyar módra. 100 millió forint friss tőkebevonással és…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
NIVEA® Luminous630® Skin Glow Szérum 30 ml
Fedezze fel a ragyogó bőr új dimenzióját! Az innovatív formula…
Tovább olvasom >Jana Ice Tea Peach Zero
Büszkén mutatjuk be a Jana Ice Tea kínálatának legújabb tagját…
Tovább olvasom >FRISS 0,0% Gránátalma-meggy, természetes koffeinnel
Fedezd fel a felfrissülés élményének új dimenzióját az alkoholmentes, gránátalma-meggy ízű,…
Tovább olvasom >