Minőségi fejlődés
November végén ünnepélyes keretek között jelentette be a Hungast Csoport a Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán (HAMM) programjának bővülését. Csúri Csaba, a cég csoportbeszerzési igazgatója együttműködési szerződést írt alá az új tagok – a Detki Keksz Édesipari Kft., a Sole Mizo és a Szobi Italgyártó Kft. – képviselőivel. A cégcsoport sikerrel pályázott a Magyar Szolgáltatás Védjegy használatának jogaiért. Enyedi Csaba kommunikációs igazgató kiemelte, hogy a 300 ügyféllel rendelkező vállalkozás a legnagyobb hazai közétkeztetési cég, amely letisztult értékek mentén, környezettudatosan, friss és egészséges ételekkel szolgálja ki 200 ezer fogyasztóját. Kitűzött céljuk, az értékközvetítés sikereként könyvelte el a 85-86 százalékosnak mért fogyasztói elégedettséget.
Oravecz Márton NÉBIH-elnök azt a folyamatot húzta alá, amelynek részeként a szolgáltatók végrehajtották a kormány célkitűzéseit az egészségesebb közétkeztetésért. Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának vezetője a beszállítókkal szemben támasztott élelmiszer-biztonsági és minőségi követelmények a közétkeztetésben témájában tartott előadást. Páger Zsolt, a Hungast Csoport üzletfejlesztési igazgatója előadásában a közétkeztetésnek a magyar hagyományok megőrzésében való szerepét elemezte. //
Kapcsolódó cikkeink
Szántóföldi szenázsról és zöldtakarmányról szóló bemutató zajlott Tordason
2025 áprilisában a Nébih Szenázs és Zöldtakarmány bemutatót rendezett Tordason.…
Tovább olvasom >A Nébih a napraforgó gazdaságilag legfontosabb kórokozóiról nyújtott áttekintést
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) május elején kórtani bemutatót tartott…
Tovább olvasom >„Falatnyi történetek: Mesék maradék nélkül” – meseíró pályázatot hirdetett a Nébih
Első alkalommal hirdette meg országos meseíró pályázatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >Utcai gasztrofesztivál, vacsoraestek és fesztiválos ételrendelés a SopronFesten
A SopronFest Gourmet programjainak keretében, egy héten át városszerte a…
Tovább olvasom >Unicum-sör – reklámkampány és nyereményjáték
Generációk bulifétise volt a kultikus Unicum-sör párosítás, amit még a…
Tovább olvasom >