Minőségi fejlődés
November végén ünnepélyes keretek között jelentette be a Hungast Csoport a Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán (HAMM) programjának bővülését. Csúri Csaba, a cég csoportbeszerzési igazgatója együttműködési szerződést írt alá az új tagok – a Detki Keksz Édesipari Kft., a Sole Mizo és a Szobi Italgyártó Kft. – képviselőivel. A cégcsoport sikerrel pályázott a Magyar Szolgáltatás Védjegy használatának jogaiért. Enyedi Csaba kommunikációs igazgató kiemelte, hogy a 300 ügyféllel rendelkező vállalkozás a legnagyobb hazai közétkeztetési cég, amely letisztult értékek mentén, környezettudatosan, friss és egészséges ételekkel szolgálja ki 200 ezer fogyasztóját. Kitűzött céljuk, az értékközvetítés sikereként könyvelte el a 85-86 százalékosnak mért fogyasztói elégedettséget.
Oravecz Márton NÉBIH-elnök azt a folyamatot húzta alá, amelynek részeként a szolgáltatók végrehajtották a kormány célkitűzéseit az egészségesebb közétkeztetésért. Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának vezetője a beszállítókkal szemben támasztott élelmiszer-biztonsági és minőségi követelmények a közétkeztetésben témájában tartott előadást. Páger Zsolt, a Hungast Csoport üzletfejlesztési igazgatója előadásában a közétkeztetésnek a magyar hagyományok megőrzésében való szerepét elemezte. //
Kapcsolódó cikkeink
Mindent az EUDR-ről – tematikus oldal indult a Nébih weboldalán az erdőirtásmentes termékek felügyeletéről
Az erdőirtásmentes termékek forgalmazására (EUDR) vonatkozó uniós szabályok 2025. év…
Tovább olvasom >Egy túrkevei húsüzemet függesztett fel a Nébih
Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatok és engedély nélkül végzett tevékenység miatt azonnali…
Tovább olvasom >Újabb településen erősítette meg a hatóság a kiskérődzők pestise betegséget
A Zalai vármegyei Nagymétnekpuszta, valamint Lenti településeken tartott juhállományoknál is…
Tovább olvasom >További cikkeink
A nyár a Balatoné
Az idei nyáron a teljes magyarországi vendégéjszakák majdnem harmadát a…
Tovább olvasom >Új Guinness rekord: 112 méteres Dobos-torta készült!
Guiness rekordot döntöttek a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C.…
Tovább olvasom >Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >