Minőséget hoznak
Varga László elnök, Magyar PékszövetségMit jelent az Önök számára a Hoventa?
V. L.: – A Hungexpo és a Magyar Pékszövetség között hosszú idő óta szoros az együttműködés a közösen megrendezett UKBA kiállítások munkái folytán. Célunk a Hoventán az, hogy új partnerkapcsolatokat alakítsunk ki, illetve a vendéglátóipar szereplőivel megismertessük tagvállalataink termékeit. A kiállítás alatt a tradicionális és kimagasló minőségű sütőipari termékek promotálása az elsődleges feladat. Szeretnénk megismertetni a komoly vásárlóerőnek számító vendéglátószakmát a prémium minőségű sütőipari termékekkel.
A Magyar Pékszövetség elkötelezett támogatója a minőségi péktermékek előállításának – ezt a gondolkodásmódot tagvállalataink körében, tanfolyamok, előadások útján is terjesztjük. Fontosnak tartjuk, hogy a hungarikumnak számító pálinka, a csodálatos hazai borok, kitűnő ételek mellett az általunk készített termékek is vonzerőt jelenthessenek a pihenésre és valódi élményre vágyóknak. Ennek érdekében készek vagyunk az együttműködésre a vendéglátói és gasztronómiai szövetségekkel, szervezetekkel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visit Hungary: Nyíregyházára és Varsányba látogatott az Európai Virágos Városok és Falvak zsűrije
Nyíregyháza és Varsány képviseli Magyarországot az Entente Florale Europe, azaz…
Tovább olvasom >Kötöttfogású késbajnok – A nap videója
Egy „modern” thaiföldi gasztrosport bajnoka: mi lenne, ha a…
Tovább olvasom >Kutyavilág – A nap képe
A Hounddog Hotel egy kutyapanzió az Egyesült Királyságban, amelynek weboldalán…
Tovább olvasom >