Minőséget hoznak
Varga László elnök, Magyar PékszövetségMit jelent az Önök számára a Hoventa?
V. L.: – A Hungexpo és a Magyar Pékszövetség között hosszú idő óta szoros az együttműködés a közösen megrendezett UKBA kiállítások munkái folytán. Célunk a Hoventán az, hogy új partnerkapcsolatokat alakítsunk ki, illetve a vendéglátóipar szereplőivel megismertessük tagvállalataink termékeit. A kiállítás alatt a tradicionális és kimagasló minőségű sütőipari termékek promotálása az elsődleges feladat. Szeretnénk megismertetni a komoly vásárlóerőnek számító vendéglátószakmát a prémium minőségű sütőipari termékekkel.
A Magyar Pékszövetség elkötelezett támogatója a minőségi péktermékek előállításának – ezt a gondolkodásmódot tagvállalataink körében, tanfolyamok, előadások útján is terjesztjük. Fontosnak tartjuk, hogy a hungarikumnak számító pálinka, a csodálatos hazai borok, kitűnő ételek mellett az általunk készített termékek is vonzerőt jelenthessenek a pihenésre és valódi élményre vágyóknak. Ennek érdekében készek vagyunk az együttműködésre a vendéglátói és gasztronómiai szövetségekkel, szervezetekkel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A magyarországi vallásturizmus az európai élvonalba tartozik
Az Európai Unió országait megnézve kijelenthetjük, hogy a magyarországi vallásturizmus,…
Tovább olvasom >Megújul a Tiszafüredi Szabadvízi Strand és környezete
Megújul 300 millió forintból a Tiszafüredi Szabadvízi Strand és környezete,…
Tovább olvasom >Közülük választják ki az idei Év Bortermelőjét
Lezárult Az Év Bortermelője Magyarországon díj 2024-es jelölési szakasza. 850…
Tovább olvasom >