Minőséget hoznak
Varga László elnök, Magyar PékszövetségMit jelent az Önök számára a Hoventa?
V. L.: – A Hungexpo és a Magyar Pékszövetség között hosszú idő óta szoros az együttműködés a közösen megrendezett UKBA kiállítások munkái folytán. Célunk a Hoventán az, hogy új partnerkapcsolatokat alakítsunk ki, illetve a vendéglátóipar szereplőivel megismertessük tagvállalataink termékeit. A kiállítás alatt a tradicionális és kimagasló minőségű sütőipari termékek promotálása az elsődleges feladat. Szeretnénk megismertetni a komoly vásárlóerőnek számító vendéglátószakmát a prémium minőségű sütőipari termékekkel.
A Magyar Pékszövetség elkötelezett támogatója a minőségi péktermékek előállításának – ezt a gondolkodásmódot tagvállalataink körében, tanfolyamok, előadások útján is terjesztjük. Fontosnak tartjuk, hogy a hungarikumnak számító pálinka, a csodálatos hazai borok, kitűnő ételek mellett az általunk készített termékek is vonzerőt jelenthessenek a pihenésre és valódi élményre vágyóknak. Ennek érdekében készek vagyunk az együttműködésre a vendéglátói és gasztronómiai szövetségekkel, szervezetekkel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A tömegturizmus ellen zajlanak tüntetések Spanyolországban
Spanyolország több nagyvárosában, köztük Barcelonában és Málagában, ezrek vonultak az…
Tovább olvasom >Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >Komoly turisztikai növekedés előtt áll Budapest, különösen konferenciaturizmus terén
A Budapesti turizmus jövőbeli növekedése kétszámjegyű mértékű lehet, ha a…
Tovább olvasom >