Minőséget az ünnepi asztalra!
Az elmúlt években megnőtt az igény a kézműves, különleges sajtok iránt, a magyar vásárlók tudatosabbá váltak a sajtválasztás területén is. Egyre elterjedtebb a cheddar, mozzarella, márványsajt felhasználása a sajtot tartalmazó recepteknél.
A König-Units Kft. termékpalettáján kiemelt helyet foglalnak el ezen sajtfélék. Fontosnak tartják, hogy a nagy volument biztosító tömbsajtok mellett különlegességeket is kínáljanak a vásárlók részére, megfelelve így a fogyasztói szokások alakulásának. Céljuk, hogy sajtválasztékukat folyamatosan bővítsék magas minőségű termékekkel, melyekkel nemcsak az ünnepi fogásokat lehet ízletessé varázsolni, hanem a mindennapi étkezések is változatossá tehetők. Legújabb termékük az Ír vörös és fehér Cheddar sajt 200 g kiszerelésben, mely közepes cheddar erősségű ízzel rendelkezik. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Gombócok ideje
A hazai szakma láthatóan követi a fagylaltvilágtrendeket és nyitott az…
Tovább olvasom >Bezárja répcelaki ömlesztettsajt-gyártó üzemét a Savencia
Átszervezi magyarországi működését a Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt.…
Tovább olvasom >A trappista sajt fogyasztását ösztönző kampány indult
Az Agrárminisztérium (AM) és az Agrármarketing Centrum (AMC) is csatlakozott…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nem a méret számít, hanem a partnerség: a Dunapacknál a kis ügyfelekre is nagy figyelem jut
Interjú Szőnyi Zoltánnal, a Dunapack Packaging értékesítési igazgatójával A csomagolóiparban…
Tovább olvasom >Innováció és hagyomány kéz a kézben
Fenntartható fejlődés, technológiai újítások, tudatos márkaépítés – ezek mentén alakítja…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a vendégek messziről elkerülik azokat az éttermeket, ahol rossz a mosdók állapota
A Tork nemzetközi felmérésében a válaszadók 73%-a arról számolt be,…
Tovább olvasom >