Minőség és megbízhatóság határon innen és túl

Szerző: jungandrea Dátum: 2018. 09. 20. 21:41

A Magyar Gazdaság Ünnepén, szeptember 11-én az Országház felsőházi termében adták át az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit. Összesen 46 pályázó 51 pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj Védjegy kitüntetést, köztük a Trade magazin is.

Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettesi feladatokat is ellátó államtitkára. A megjelenteket Kelemen Hunor, a RMDSz elnöke is köszöntötte.

– Úgy gondolom, hogy egy kicsiny ország gazdasági versenyképessége csak jó minőségű termékekkel valósítható meg. A kiváló minőség elismerésének talán a leglátványosabb eleme a tanúsító védjegy. Egy ilyen egyértelmű, jól látható jelzés pozitív útmutatást ad a fogyasztónak vásárlásaihoz, ugyanakkor a díjazottat is magasabbra emeli a gazdasági élet szereplői között. Ezért tartottuk mi, kiírók olyan fontosnak, hogy itthoni és határainkon túl működő szervezetekkel összefogva intenzív kommunikációt folytassunk az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat ismertségének bővítéséért és a külhoni vállalkozások pályázati lehetőségeiért – hangsúlyozta Kiss Károlyné, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Titkárság ügyvezető igazgatója.

A díjnyertes pályázatok hazánk 12 megyéjéből érkeztek az ország szinte összes régióját érintve. 2018-ban 9 erdélyi és 3 erdélyi kapcsolattal rendelkező pályázat is kiérdemelte az Érték és Minőség Nagydíj Kitüntető Címet.

A díjazottak között szerepelt a Trade magazin is, amely immár 12 éve látja el szakmai információval az FMCG-piac döntéshozóit. A piac egyetlen auditált szaklapjaként hónapról hónapra igyekszik eleget tenni Olvasói és Partnerei elvárásainak.

– Nagy megtiszteltetés számunkra, és munkánk elismerése, hogy átvehettük az Országházban az Érték és Minőség Nagydíjat, továbbá a Tudományos Újságírók Klubja Különdíját is – mondta Hermann Zsuzsanna, lapunk ügyvezető-főszerkesztője. //