A Miniszterelnökség felfüggeszti a juh- és kecsketartó telepek fejlesztésére kiírt pályázatot

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 01. 17. 11:00

A Miniszterelnökség a rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt január 20-tól felfüggeszti a juh- és kecsketartó telepek korszerűsítésére kiírt pályázatot, ugyanis a közel 4 milliárd forint keretösszegű projektre eddig több mint 9 milliárd forint értékben nyújtottak be pályázatot az érintettek – közölte a tárca kedden az MTI-vel.

juh

A közleményben felidézték: a pályázatra a mezőgazdasági mikro-, kis- és közepes méretű termelővállalkozások 2016. május 20-tól kezdhették meg támogatási kérelmeik benyújtását.
A közleményben felszólítják a juh- és kecsketartó gazdaságok versenyképességének javítását, a foglalkoztatottak számának növelését, valamint az új, innovatív és környezetbarát technológiák elterjesztését támogató pályázatra jelentkezőket, hogy részletesen tájékozódjanak a pályázati követelményekről és a pályázat felfüggesztését megelőzően gondoskodjanak a támogatási kérelem véglegesítéséről, illetve benyújtásáról.
A felfüggesztésről és a pályázati felhívás részleteiről a www.palyazat.gov.hu honlapon olvasható bővebb tájékoztatás. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink