Mini SPAR nyílik a budapesti MiniCity-ben

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 14. 10:41

Budapest belvárosában 2011.11.11.-én 11 óra 11 perckor nyitotta meg kapuit a MiniCity kreatív gyermekváros. A Nyugati tér 1-2. alatt helyet kapó interaktív kiállításon a kicsik egy, az ő méreteiknek megfelelően felépített városban egy időre beleélhetik magukat a felnőttek világába.

A gyerekek számára kialakított mini városban olyan tevékenységeket próbálhatnak ki amiket a való életben még nem tehetnek meg. Így a program keretein belül – egyebek mellett – kicsinyített autószerelő műhelyben vagy fogászatban is dolgozhatnak. A mindennapi élet részeként természetesen a bevásárlást is maguk intézhetik az e célra felépített különleges mini SPAR szupermarketben, ahol hasonló környezet fogadja őket, mint a való életben, csak éppen „gyerekcipőben”. Ezen felül a kicsik megismerhetik a bolti dolgozók mindennapjait, kiszolgálhatják a vevőket, kezelhetik a kasszát, számolhatnak pénzt. A mini SPAR területén gyermekméretű bevásárlókocsikkal és mini kínáló pulttal is találkozhatnak.

A kiállítás célja, hogy a gyermekek a tartalmas időtöltés mellett kipróbálhassák magukat egy számukra méretezett világban. Ezen élethelyzetekben izgalmas kalandokat élhetnek át az oda látogató gyerekek és felnőtt kísérőik. Az igazi családi programon a legkisebbek is részt vehetnek, s szüleikkel egy számukra kialakított gyermekszobában élvezhetik a játékot.

Amennyiben a kísérők pihenésre vágynak a program közben, erre a büfével rendelkező pihenőben nyílik lehetőségük.

A kiállítás és benne a mini SPAR keddtől vasárnapig, 10-19 óráig várja látogatóit.

Kapcsolódó cikkeink